Afyonkarahisar Belediyesine ait reklam materyalleri kiraya verilecektir.

TAKİP ET

Mülkiyeti / Tasarrufu Belediyemize ait mevcut bulunan 150 adet Bilbord, 51 adet Raket, 59 adet Otobüs Durağı, 3 adet Megalight ve 1 adet Led Ekran olmak üzere toplam 264 adet Reklam Materyalleri sözleşme tarihinden itibaren 5 (beş) yıl süre ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif (açık artırma) usulü ile kiraya verilecektir. Kiraya verilecek olan Reklam Materyalleriinin yıllık muhammen bedeli K.D.V. hariç ? 1.100.000,00- (birmilyonyüzbinlira) geçici ihale temina

AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

01-) Mülkiyeti / Tasarrufu Belediyemize ait mevcut bulunan 150 adet Bilbord, 51 adet Raket, 59 adet Otobüs Durağı, 3 adet Megalight ve 1 adet Led Ekran olmak üzere toplam 264 adet Reklam Materyalleri sözleşme tarihinden itibaren 5 (beş) yıl süre ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif (açık artırma) usulü ile kiraya verilecektir. Kiraya verilecek olan Reklam Materyalleriinin yıllık muhammen bedeli K.D.V. hariç ₺ 1.100.000,00- (birmilyonyüzbinlira) geçici ihale teminatı ise ₺ 33.000,00- (otuzüçbinlira) 'dir.

Kiralama ihalesi Afyonkarahisar Belediyesinde, 08/09/1983 tarih, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde açık teklif (açık artırma) usulü ile 04.12.2019 tarihinde saat 14:00’da Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.
İhale ile ilgili şartname her gün mesai saatleri içerisinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası, Tahakkuk Tahsilat Biriminde görülebilir. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için son başvuru tarihi olan 04.12.2019 tarihinde saat 10:00’ a kadar aşağıdaki belgeler ile Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası, Tahakkuk Tahsilat Birimine başvurmaları gerekmektedir.

02) Kiralama İhalesine Katılacak Olanlar;

İSTEKLİLERDEN İSTENECEK BELGELER (Gerçek Kişiler )

1-) Dilekçe, (Kiraya çıkan yerleri bildiğine ve gördüğüne dair.), 2-) Kanuni İkametgâh Belgesi, 3-) İmza Sirküleri, (Noterden tasdikli), 4-) Nüfus Cüzdanı Örneği, 5-) Geçici İhale Teminatı, (Teminat Mektubu verilmesi halinde limit içi ve süresiz olacak.)6-) Şartname Bedeli Makbuzu (₺ 250,00-), 7-)Bağlı olduğu Ticaret Odası veya Esnaf Odasından kayıt belgesi, 8-) İhaleye Katılacak şahsın reklam araçları yapıp işlettiğine dair belge (Yetki Belgesi) ,9-) İhaleye katılacak şahsın 2886 Sayılı yasaya göre cezalı olmadıklarını gösterir yazılı beyanname ,10-) İhalenin yapıldığı ay içinde ihaleye katılacak şahsın Afyonkarahisar Belediyesine, SSK ve Vergi Dairesine borcu bulunmayacak olup, borcu olmadığını ibraz edecektir. 11-) Vekaleten katılması durumunda noter tasdikli vekaletname,

İSTEKLİLERDEN İSTENECEK BELGELER (Tüzel Kişi )

1-) Dilekçe (kiraya çıkan yerleri bildiğine ve gördüğüne dair.) 2-) Şirketin kanuni adresini belirten adres beyanı, 3-) Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi ,4-) Ticaret Sicil Belgesi ,5-) Şirketi temsil etme yetkisi ve yetkilinin noterden imza sirküsü,6-) Ayrıca istekliler adına teklifte bulunacak kimsenin vekaletnamesi ile vekaleten iştirak edenin noterden onaylı imza sirküsü 7-) Geçici ihale teminatı (teminat mektubu verilmesi halinde limit içi ve süresiz.8-) Şartname bedeli makbuzu (₺ 250,00-), 9-) İhaleye Katılacak Tüzel Kişiliğin reklam araçları yapıp işlettiğine dair belge (Yetki Belgesi) , 10-) İhaleye katılacak Tüzel Kişiliğin 2886 Sayılı yasaya göre cezalı olmadıklarını gösterir yazılı beyanname 11-) İhalenin yapıldığı ay içinde ihaleye katılacak Tüzel Kişiliğin) Afyonkarahisar Belediyesine, SSK ve Vergi Dairesine borcu bulunmayacak olup, borcu olmadığını ibraz edecektir.



İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Postadaki gecikmeler kabul edilmez. İLAN OLUNUR.