Ankara Meme Büyütme

TAKİP ET

Ankara meme büyütme ameliyatı herhangi bir sahip olduğu hastalık sonucu ya da sahip olduğu küçük memeden rahatsız olan kadınlar tarafından tercih edilir.

Ankara Meme Büyütme

Ankara meme büyütme ameliyatı herhangi bir sahip olduğu hastalık sonucu ya da sahip olduğu küçük memeden rahatsız olan kadınlar tarafından tercih edilir.

Meme Büyütme Nedir?

Göğüsleri istenilen ölçülerden küçük olan kadınların baş vurduğu Ankara meme büyütme bir tür estetik yöntemidir. Meme büyütme ameliyatları günümüzde çok kolay bir şekilde uygulanabilen hatta neredeyse sıradanlaşmış bir operasyon türüdür.

Meme büyütme ameliyatlarında günümüzde altın standart olarak içi silikon jel dolu protez kabul görmektedir. Son dönemde popüler olan yağ enjeksiyonları da uygun hastalarda uygulanabilir bir yöntem olmakla birlikte etkisinin daha kalıcı olması ile meme büyütme ameliyatı oturmuş standartta bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

Meme Büyütme Operasyonu Nasıl Yapılır?

Meme büyütmede silikonlar, meme altından açılan 4-5 cm’lik kesiklerden girilerek yerleştirilirler. Protez meme dokusunun altına veya göğüs kafesinin önünde bulunan kasın altına yerleştirilmektedir. Uygulamanın yapılacağı hasta ile yapılan görüşmeler ve muayene sonucunda karar verilmektedir. Kişinin anatomik yapısı, derinin elastikiyeti gibi birçok faktör bu kararı verirken rol al etkenlerdir.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Birçok meme büyütme yöntemleri mevcuttur. Vücut tipi ve beklentilere göre değişkenlik gösterir. Ankara meme büyütme yöntemleri, implant, egzersiz ve yağ enjeksiyonu olacak şekilde üçe ayrılabilir. Ancak spor yaparak ve sadece kas miktarınızı arttırarak kilo değişimi kaynaklı problemlerinizi bir miktar düzenleyebilirsiniz. Kalıcı ve ciddi değişimler için ise implant tedavisi olmak gerekmektedir.

Meme Büyütme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme büyütme ameliyatı sonrasında beslenme konusunda dikkatli olunması gerekir. Ani hareket yapmaktan kaçınılmalıdır. Ağır işler yaparak kendinizi zorlmamalısınız. En az bir ay istirhat etmelisiniz.

Meme Büyütme Estetiği Neden Yapılır?

Meme büyütme estetiği küçük göğüsleri sahip olan herhangi bir rahatsızlığı olan  ve bunula birlikte küçük göğüs hacmine sahip olan kadınların göğüs hacmini büyütmek için yapılır.

Meme Büyütme Ameliyatı İyileşme Süreci

Meme büyütme ameliyatı sonrasında iyileşme süreci için doktor tavsiyelerine uymak gerekir. Kendinize dikkat etmeniz, bol bol dinlenmeniz gerekir.

Liposuction ( Yağ Aldırma)

Ankara liposuction (yağ aldırma), toplum arasında yaygın olarak bilinen ve tercih edilen yağdırma işlemidir. Yağ aldırma işlemi genel olarak hareketsiz bir yaşam tarzına sahip kişilerde ve yanlış beslenme sonucunda oluşan yağlanmaların çözümü için kullanılmaktadır. Ankara liposuction normal yaşam biçiminde kullanılan zayıflama ve diyet  reçeteleri gibi uygulanan zayıflama yöntemi değildir. Aynı zamanda bununla birlikte bölgesel yağlanmaların alınmasına da kesin çözüm oldu kanısına varılamaz.

Liposuction Nedir?

Liposuction (yağ aldırma), ince kanüller yardımı ile deri altı yağ dokusunun emilerek vücut dışına alınması işlemidir. Bu şekilde yağ fazlalığına bağlı olarak vücutta bulunan bölgesel şekil bozukluklarının tedavi edilmesi amaçlanmaktadır. Yanlış beslenme alışkanlıkları ve hareketsiz yaşam tarzına bağlı olarak ortaya çıkan bölgesel vücut yağlanmalarına, kalıcı ve kesin bir çözüm olarak çare olmasa da bir çeşit vücut şekillendirme operasyonu da denilebilir.

Liposuction, hiçbir durumda diyet ya da zayıflama reçeteleri gibi uygulanan bir zayıflama formülü değildir. Bununla birlikte, vücudun inatçı yağlanma geliştiren basen, kalça, ense, bacak, diz, gıdık, karın gibi bölgelerde vücudu şekillendirmeye yönelik bir cerrahi müdahaledir.  Liposuction uygulamaları, yapılmış olan tüm diyet, spor ve zayıflama çabaları sonrasında giderilmesi mümkün olmayan yağlı bölgeler için, estetik yanıyla özgüveni arttıran bir operasyon çeşididir.

 Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Bir kaç farklı Liposuction ameliyatı tekniği bulunmaktadır. Fakat hepsinin ortak noktası, vücudunuzdaki yağı emmek için bir vakuma bağlı kanül adı verilen ince bir tüpün kullanılmasıdır. Tümesan liposuction ise en yaygın bilinen tekniktir. Cerrahınız yağın alınacağı bölgeye steril bir solüsyon enjekte eder ve daha sonra tuzlu su olan salin ile lidokain ve epinefrin içerir.

Çözüm, daha az kan kaybı ve ağrı ile yağın emilmesini kolaylaştırır. Ultrason yardımlı liposuction veya UAL , yağın hücre duvarlarını parçalamak için cildinizin altında ses dalgası enerjisi kullanır. Bu, yağı sıvılaştırarak emilebilir hale gelir. Lazer destekli liposuction veya SmartLipo , yağı sıvılaştırmak için bir enerji patlaması üretmek üzere de bir lazer kullanır.

Liposuction Hangi Durumlarda Yapılır?

Ankara liposuction, hamilelik ve sürekli kilo alıp verme gibi standart dışı durumlarda sarkma oluşumu yapar. Liposuction, her ne kadar selülit oluşumunu tamamen ortadan kaldırmıyor olsa bile cilt yüzeyine yakın bölgeye uygulama yapılıyor olması ile beraber nispeten düz bir cilt görünümü elde edilmesine olanak sağlar.

Göz Kapağı Ameliyatı

Göz kapağı yapısında bulunan levador kasının esnemesine Ankara göz kapağı ameliyatı bağlı bir durumdur. Göz kapağını kaldıran bu kas zaman içinde esner ve göz kapağının düşmesine neden olur. Meydana gelen bu durum sonucunda ise ameliyat olmak şarttır.

Göz Kapağı Ameliyatı Yöntemleri

Göz kapağı ameliyatı yöntemleri üst göz kapağı ve alt göz kapağı şeklinde iki farklı yöntemle yapılır. Aynı zamanda göz kapağı ameliyatı estetik olarak da tercih edilebilir.

Göz Kapağı Ameliyatı Kimler Olabilir?

Göz kapağı ameliyatı genel olarak 35 yaş ve yaşlanmaya bağlı olarak göz kapağı sarkmalarına neden olur. Fakat kalıtsal nedenlerden ötürü daha erken yaşta da ameliyat olunabilme imkanı vardır.

Göz Kapağı Ameliyatı Öncesi

Göz kapağı ameliyatı öncesinde lokal anestezi adı verilen işlem yapılır. Lakin isteğe göre genel anestezide yapılabilmektedir. Aynı zamanda ameliyat esnasında uyanık olunabilir.

Göz Kapağı Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Göz kapağı ameliyatı esnasında göz kapağına erişebilmek için kirpiklerin altından kesi atılır. Deri altında bulunan yağ ve kas dokusu ayrılır. İşlem bittikten sonra yara kapatılır.

Göz Kapağı Ameliyatları Ne Kadar Sürer?

Göz kapağı ameliyatları genel olarak 1 ve 2 saat arasında değişkenlik gösterir.

Göz Kapağı Ameliyatı Fiyatları

Göz kapağı ameliyatı fiyatları yapılacak olan işlem, işlemi yapacak olan doktor ve hastaneye göre değişkenlik gösterir.