Aura Nedir? Aura Yükselmesi Nedir?

TAKİP ET

 

 

Aura terimi, canlı veya cansız her nesnede bulunan atomların artı ve eksi kutupları arasında oluşan elektromanyetik bir koruma kalkanını ifade etmektedir. İlk duyduğunuzda, sizin gibi birçok kişi tarafından aura kelimesi genellikle spiritüel bir terim olarak algılanmaktadır. Ancak, tanımından da anlaşılacağı üzere, aura kelimesi anlamı aslında spiritüel bir terim değildir. Çünkü bu bilgiye göre, her nesnenin atomlardan oluştuğu düşünülürse her nesnenin de kendine özgü bir aurası olduğu anlamına gelir.

 

Günlük hayatta, auranız başka insanların auralarıyla sürekli iletişim ve etkileşim halindedir. Healthline'da yayınlanan ve uzmanlar tarafından onaylanan bir makalede, başka bir kişinin aurasının size etki edebileceği ve sizin de ona benzeme eğilimi gösterebileceği belirtilmektedir. Bu durum, atalarımızın "Üzüm üzüme baka baka kararır." sözüyle ifade ettiği bir durumu yansıtabilir. Ancak, bundan böyle bilimsel yönlendirmeleri, yani aura adı verilen enerji kütlesinin gerçekliğini temel almanız daha iyidir.

 

Özetleyecek olursak, aura terimi, atomlardan oluşan her nesnenin etrafında oluşan elektromanyetik bir koruma kalkanını ifade etmektedir. İnsanlar arasında aura etkileşimleri olduğu düşünülmektedir, ancak bu konuyla ilgili bilimsel araştırmalar ve kanıtlar gerekmektedir.

 

Ayrıca Bakınız; Manifesto Nedir?

 

Aura Ne İşe Yarar?

Aura olarak adlandırılan enerji kütlesi, daha önce belirttiğimiz gibi görünmez bir koruma kalkanı niteliğindedir. Christina Lonsdale tarafından bilinen aura fotoğrafçılığına göre, auranız ne kadar güçlü olursa, hastalıklara yakalanma riski ve negatif düşüncelere kapılma olasılığı da o kadar azalır. Bu inançtan yola çıkarak, auranızı her zaman yüksek bir seviyede tutmaya çalışmak önemlidir.