Boşanma Sürecindeki Tartışma Kanlı Son Buldu, Eşi Öldü, Oğlu Yaralandı

TAKİP ET

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, boşanma aşamasındaki Bahri G., eşi Kezban G. ile yaşadığı tartışmanın ardından tabanca kullanarak eşini öldürdü ve oğlunu yaraladı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, boşanma aşamasındaki Bahri G., eşi Kezban G. ile yaşadığı tartışmanın ardından tabanca kullanarak eşini öldürdü ve oğlunu yaraladı. Olay, Akse Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Kavganın şiddetlenmesi sonucu Bahri G., tabanca ile ateş açarak eşi ve oğluna zarar verdi. Kezban G. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Salih G. ise sağlık ekiplerince Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaçan Bahri G. ise polis ekipleri tarafından aranıyor. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, incelemelerde bulundu. Kezban G.'nin cansız bedeni, olay yeri incelemelerinin ardından Gebze Adli Tıp Morgu'na gönderilecek. Şüpheli Bahri G.'nin yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor. Aile içi şiddetin nedenleriyle ilgili soruşturma devam ederken, olay çevresindeki vatandaşlar ve yetkililer tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.