Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı

TAKİP ET

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı Rinoplasti yani toplumdaki adıyla burun estetikleri burundaki çeşitli şekil ve işlev sorunlarının düzeltilmesidir. Bu nedenle burun estetiği başlı başına en kaliteli estetik ameliyat türüdür. İşlem daha çok özel doktor klinik merkezinden uygulanır. Çünkü özel hastanelere oranla özel estetik ve plastik doktorunda bu ameliyat türü daha düşük fiyatlar üzerinden uygulanıyor. Bu bakımdan hasta memnuniyeti sağlanıyor.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı

Rinoplasti yani toplumdaki adıyla burun estetikleri burundaki çeşitli şekil ve işlev sorunlarının düzeltilmesidir. Bu nedenle burun estetiği başlı başına en kaliteli estetik ameliyat türüdür. İşlem daha çok özel doktor klinik merkezinden uygulanır. Çünkü özel hastanelere oranla özel estetik ve plastik doktorunda bu ameliyat türü daha düşük fiyatlar üzerinden uygulanıyor. Bu bakımdan hasta memnuniyeti sağlanıyor.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı Nedir?

Burun estetikleri ameliyatı sadece burunda uygulanan estetik bir girişimdir. Uygulama burundaki problemlerin derinliğine göre farklı sürede tamamlanır. Bu nedenle en doğru estetik ve plastik doktoru tercih edilmesi son derece önemlidir. Ek ücretsiz olarak uygulanan burun estetiği ameliyatı yüksek kaliteli ameliyathane üzerinden tamamlanır. Böylece hastalar ameliyat bitiminden sadece 1-2 saat içerisinde klinik merkezinden taburcu edilir.

Burun Estetiği(Rinoplasti) Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri yepyeni teknikler sayesinde pratik bir şekilde yapılır. Bu bağlamda burun estetiklerinde başarı oranları yüksektir. Ancak öncesinde burun estetiği fiyatları incelenmelidir. Çünkü rinoplasti ameliyat ücretleri klinikler arasında farklılık gösterir. Kaliteli klinik merkezinden rinoplasti estetik ameliyatınızı daha düşük fiyatlardan yaptırabilirsiniz. Burun kanatlarından kesiler açıldıktan sonra burun içerisine giriş sağlanır. Buradan neşterle burun kemik veya kıkırdağında törpüleme yapılır. Böylece buruna yepyeni ince şekli verilir.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Burun estetikleri daha çok aşırı büyük ve küçük burun,kavisli ve burun ucu düşük ve aşırı bir şekilde kalkık olanlarla burun içi etleri olan hastalara uygulanır. Bu bakımdan burun estetiği fiyatları sonrasında burundaki soruna göre en uygun tedavi biçimi uygulanabilir.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Burun estetiklerinden sonrasında dikkat edilmesi gereken birçok konular bulunuyor. İşlemden sonraki ilk 30 gün önemlidir. Bu süreç boyunca burun tamponu yerinden alınmamalıdır. Yani bu işlem sadece ameliyatı yapan doktor tarafından yapılmalıdır. Bu süreç boyunca hastalar riskli ortamdan uzak durmalıdır. Burunla temas etmemeye ve burun sümkürmesinden uzak durması önemlidir. Bu zaman dilimi boyunca yüz ve göğüstü yatış pozisyonundan uzak durulmalıdır. Bu pozisyon yerine 30 gün boyunca sırt üstü yatılabilir.

Burun(Rinoplasti) Estetik Ameliyatı Sonrası İyileşme Nasıl Olur?

Burun rinoplasti estetik ameliyatından sonrasında iyileşme hızlı bir şekilde olabilir. Burada tercih edilen klinik merkezinin uzmanlığı son derece önemlidir. Çünkü tam donanımlı bir estetik ve plastik merkezinden en kaliteli ameliyat ekipmanları tercih edilir. Böylece burun estetikleri sonrasında iyileşme süreci kısaltılabilir. Bu süreç ortalama olarak 4 ila 6 ay arasında değişebiliyor. Ödem ve morluklar ameliyattan 1 ay sonrasında etkisini kaybeder. Yeni burun şekli ise 12 ay sonunda tamamen ortaya çıkar.

İstanbul’da Kaç Gün Kalmalı ve Kaç Gece Hastane’de Kalmalıyım?

Buru estetikleri daha çok İstanbul merkezli tercih ediliyor. Bu durumun ana nedeni Türkiye’nin en kaliteli ve güvenilir estetik ve plastik uzmanlarının bu kentimizde yer almasıdır. Böylece İstanbul estetik ve plastik doktorundan kusursuz bir şekilde burun estetiklerinizi yaptırabilirsiniz. Bu işlem için İstanbul otel ve klinik merkezinde 24 saat kalmanız yeterlidir.

Hasta Ne Zaman Taburcu Olur?

Burun estetiklerinde hastalar aynı gün taburcu edilir. Ameliyat sonrasında burun üzerinden özel bir bandaj uygulanır. Bu işlem sonrasında hastanın klinik merkezinden aynı günde ayrılması mümkündür. Çünkü burun estetikleri yatış gerektirmez.

Estetik Sonrası Hastasında Çok Ağrı Olur Mu? Morluk Ya da Şişkinlik Olur Mu?

Estetik sonrası hastasında çok ağrı meydana gelmez. Burunda minimum düzeyde morluk veyahut ödemler meydana gelebilir. Bu durum normaldir ve etkili ilaçlarla birkaç günde etkisi ortadan kaldırılır.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetikleri fiyatları estetik ve plastik merkezleri arasında farklılık gösterir. Bu nedenle yukarıda vurguladığımız üzere burun estetikleri fiyatı en düşük olan kaliteli doktor klinik merkezi tercih edilmelidir. Rinoplasti ameliyatı için doktor klinik sitesinden 7/24 randevu alınabilir.

https://www.salihonurbasat.com/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.