Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı

TAKİP ET

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı Vücudumuzun ve yüzümüzün en önemli parçalarından olan burun bizlere estetik ve güzellik açısından oldukça fazla katkı sağlamaktadır. Burun estetiği de sırf bu yüzden meydana gelmiş ve kişilere sunulan imkanlardan biridir. Burun estetiği ile istediğiniz buruna acısız ağrısız ameliyatsız bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı

Vücudumuzun ve yüzümüzün en önemli parçalarından olan burun bizlere estetik ve güzellik açısından oldukça fazla katkı sağlamaktadır. Burun estetiği de sırf bu yüzden meydana gelmiş ve kişilere sunulan imkanlardan biridir. Burun estetiği ile istediğiniz buruna acısız ağrısız ameliyatsız bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nasıl Yapılır?

Burun estetiği yapmak son zamanlarda gelişen teknoloji ile oldukça kolay bir hale gelmiştir. Burun estetiği yani bir diğer adı ile Rinoplasti yapmak için ilk önce uygun alanlardan ve kişilerden randevu oluşturmak lazım. Bu kısım oldukça önemli olup güvenilir kişilerle irtibata geçmek gerekir. Daha sonrada nasıl bir burun istediğine karar vererek işlem gününü beklemek gerekir.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Burun estetiği burun sorunu olan estetik ve görsel açıdan rahatsız olan herkese uygulanacak bir işlemdir. Burun estetiği sayesinde herkes istediği buruna sahip olarak hem sosyal hem sağlık hem de estetik açıdan rahat ederler. Burun estetiği genç yaşlı kadın erkek demeden herkese uygulanan cerrahi bir operasyon işlemidir.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Burun estetiği yaptırdıktan sonra burun içindeki tamponlar alınana kadar hiçbir şekilde duş almamalı ve su ile temas etmemek gerekir. Bu oldukça önemli olup kişilerin buna dikkat etmesi ve doktor dışında hiçbir müdahale etmemek gerekir. Bunun yanında burunu darbelere karşı korumak ve elden geldiği kadar da hasar almamasını sağlamak gerekir.

Burun (Rinoplasti) Estetik Ameliyatı Sonrası İyileşme Nasıl Olur?

Bazı kişilerde bu süreç oldukça uzun olurken bazılarında da çok kolay bir iyileşme süreci gerçekleşir. Bunun içinde bu süreçte estetik sonrası dikkat edilmesi gereken her şeye dikkat edip burunu dış etkenlere karşı ve ameliyatı risk edici şeylere karşı korumak gerekir. Bu şekilde de iyileşme süreci oldukça kolay bir hal alır.

İstanbul da Kaç Gün Kalmalı ve Kaç Gece Hastanede Kalmalıyım?

Özel olarak yapılan burun estetiği sonrası kişilerin İstanbul’da kalma süreçlerini işlem sonrasındaki durumları belirler. Bu durumlarda Kişiye operasyon ağır geldi ve kendini iyi hissetmiyor ise yanda operasyon da herhangi bir olumsuzluk yaşandı ise temkin amaçlı bir hafta kadar kalınması gerekir. Hiçbir sorun yok ise kişi ertesi gün taburcu edilebilir.

Hasta Ne Zaman Taburcu Olur?

Hastanın taburcu olması onun kendi elinde olan bir durumdur. Operasyon sonrası kendini iyi hisseden ve operasyon esnasında da hiçbir sorun ile karşılaşmayan kişiler hemen taburcu olabilir tam aksini yaşayan kişiler ise müsaade altında kalmayı tercih edebilirler. İster olumlu ister olumsuz olsa da sonuç kişilere göre ayarlanmaktadır.

Estetik Sonrası Hastasında Çok Ağrı Olur Mu? Morluk ya da Şişkinlik Olur Mu?

Estetik sonrası morluk ve şişlikler olur. Bunların olması oldukça normaldir. Ağrılı bir durum olmasa da morluk ve şişlikler kendini gösterdiğinde hafif hafif ağrılar meydana gelebilir. Bu şişlik ve morluk oldukça normal bir durumdur. Ağrı ve kesiciler ve tavsiye edilen kremler ile bu ağrıya son vermek sizin elinizde. Bu ağrılar için tedirgin olursanız tamponlar çıkana kadar yatma şansınız da vardır.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği işlemi yapıldıktan sonra burunu korumak için zorlu süreç başlamaktadır. Burun estetiği işlemi hiç de kolay bir işlem olmayıp fiyatları da ona göre ayarlanmaktadır. Oldukça makul fiyatları olsa da bazıları için pahalı görülebilir. Burun estetiği fiyatları işlemi için belirlenen fiyatlar alandan alana büyük değişiklikler göstererek sunulabilir.

https://www.serifyavuz.com/burun-estetigi-rinoplasti/ bilgi için hemen tıklayın.