Çorum'da Otomobil ile Çarpışan Çekici Aydınlatma Direğine Çarptı: 1 Yaralı

TAKİP ET

Çorum'da Trafik Kazası: Çekici Aydınlatma Direğine Çarptı, 1 Yaralı

Çorum il merkezinde, bir çekici ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, çekici kontrolden çıkarak çevredeki aydınlatma direği ve park halindeki araçlara çarptı. Olayın yaşandığı Gülabibey Mahallesi Bağcılar 4. Cadde'de meydana gelen kaza sonucunda bir kişi yaralandı. 

Kazaya dair elde edilen bilgilere göre, çekiciyi kullanan Bedirhan K., plakası 29 DV 606 olan araçla Mustafa T.'nin yönetimindeki 19 ADH 827 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle çekici sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu önce yolun kenarındaki ağaçlara, ardından yolda bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kontrolden çıkan çekici, park halindeki iki otomobile çarparak durabildi. Kazada çekici içinde bulunan Erdal G. isimli kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralı Erdal G., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili incelemelerine başladı. Kazanın kesin nedenleri ve detayları üzerindeki araştırmalar sürdürülmektedir.