Doç. Dr. Togay Evrin Kimdir?

TAKİP ET

Doç. Dr. Togay Evrin, 1982 yılında Anadolu'da doğmuş ve büyümüştür. İlk ve orta öğretimini Mersin' de tamamladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş ardından Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesinden tıpta uzmanlık belgesini almaya hak kazanmıştır.

Doç. Dr. Togay Evrin, 1982 yılında Anadolu’da doğmuş ve büyümüştür. İlk ve orta öğretimini Mersin’ de tamamladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş ardından Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesinden tıpta uzmanlık belgesini almaya hak kazanmıştır.

Mesleki hayatının ilk bölümünü Kocaeli Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde zorunlu hizmetini yaparak tamamlamış ardından 2015 Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Eğitim Araştırma Hastanesi Öğretim üyesi olarak göreve başlamıştır.

Evrin, halen Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde Öğretim Üyesi olarak çalışmakta ve geleceğin doktor adaylarına ışık olmaya devam etmektedir. 100 ün üzerinde makale yazmış 500 ün üzerinde atıf sayısına sahiptir.

2009 yılında başlamış olduğu sporcu sağlığı alanında bugüne kadar Ankaragücü, Osmanlıspor, Ankara spor, Türk Telekom gibi birçok  profesyonel spor kulübünde takım doktoru olarak çalışmıştır.

Günümüzde de Hacettepe FK Futbol A Takımı Yönetim Kurulu, Sigortashop Kadın Voleybol Takımı Yönetim Kurulu, PTT Kadın Voleybol Takımı, TURSAD Erkek Voleybol Takımı, ALS Halk Voleybol, Eskişehir Hentbol Takımı gibi başarılı takımlarla yola devam etmektedir.

Ayrıca akademisyen hüviyetini koruyup Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunu sağlık kurulunda görev yapmakta. Türkiye Futbol Federasyonun spor kulüplerinde çalışan doktor ve masörlerine vermiş olduğu birçok eğitim, seminerde eğitimci olarak yer almıştır.

Doç. Dr. Togay Evrin 2020 Yılında Doçentlik unvanını almaya hak kazanmış olup. Aynı sene içerisinde NT CLNC Sağlıklı Yaşam Merkezini kurmuş ve 2022 yılında Ankara’da muayenesini açmıştır.

Şu an kurucusu ve sahibi olduğu NT CLNC ‘de hastalarına özverili ve güler yüzü ile hizmet vermeye devam etmekte. Sporcu sağlığı alanında bugüne kadar edinmiş olduğu bilgileri ve deneyimi, sporcu dışında ki hastalara sunmakta ve farkındalık yaratmaktadır.

Doç. Dr. Togay Evrin  sporcu olmayan hastalara Diz ağrısı, Omuz Ağrısı, Bel ağrısı vb. problemlerinde hastaların ağrılarını ameliyatsız akıllandırmakta ve onlara çözüm yolları sunmakta ve birçok yenilikçi tedavi yöntemlerini onlara sunmaktadır.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/drtogayevrin/