Dövme Sildirme Nedir?

TAKİP ET

Dövme Sildirme Nedir? Lazer ışınları kullanarak uygulanan dövme silme tedavisi sayesinde deri altına işlenen dövme maddesinin silinmesine dövme sildirme adı verilir. Bu işlem sayesinde vücutta istenmeyen kimyasal madde deriden arındırılarak istenmeyen dövme vücuttan silinir.

Dövme Sildirme Nedir?

Lazer ışınları kullanarak uygulanan dövme silme tedavisi sayesinde deri altına işlenen dövme maddesinin silinmesine dövme sildirme adı verilir. Bu işlem sayesinde vücutta istenmeyen kimyasal madde deriden arındırılarak istenmeyen dövme vücuttan silinir.

Dövme Sildirme Nasıl yapılır?

Dövme sildirme işlemi öncesinde dövmenin boyutu, kalınlığı ve yoğunluğu incelenerek lazer makinesi buna göre ayarlanır. Tek tek yapılan nokta atışları sayesinde deri üstünde dövme silme işlemi uygulanır. Klinikler tarafından gerekli görüldüğü takdirde bölgesel uyuşturma yapılabilmektedir.

Dövme Sildirme Yöntemleri Nelerdir?

Uygulamanın uzman kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Bazı hastaneler ve klinikler dövme sildirme işlemi yapmaktadır.  Uygulanan işlemler arasında en etkili olanı lazer yöntemiyle ışın vererek yapılan işlemdir.

Dövme Sildirme Fiyatları

Fiyat bilgisi net olarak verilmemekle beraber fiyatlandırma ile ilgili yaptırmak istediğiniz hastaneden veya klinikten bilgi alabilirsiniz. Her dövme silme işlemi farklı olup bu doğrultuda fiyatlandırma yapılmaktadır.

Altın İğne (Scarlet X) Nedir?

Günümüzde 18yaşından büyük olan herkesin yaptırabileceği işlemler arasında yer alan altın iğne tedavisi cilde kaybettiği canlılığı ve parlaklığı sağlamasında etkili bir yöntemdir.

Altın İğne (Scarlet X) Hangi Durumlarda Yapılır?

Genellikle vücudun üst kısımlarında yani göğüs dekoltesi boyun ve yüz hatlarında uygulanan işlemdir. Altın iğne yöntemi kaybedilen canlılığın ve parlaklığın tekrar kazanılmasında kullanılan etkili bir tedavi yöntemidir. Cilde tekrardan sağlıklı ve dinç bir görünüm kazandırması amaçlanır.

Altın İğne (Scarlet X) Hangi Bölgeler için Uygundur?

Genelde kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen bu yöntem sayesinde göğüs ve boyun arasındaki dekolte bölgesindeki kırışıkların ve kuruluğun tedavisinde kullanılmaktadır. Bunların dışında da istenilen bölgeye uygulama sağlanabilmektedir.

Altın İğne (Scarlet X) Kaç Seans Yapılır?

Ciltte yapılan seans sayısı kişinin durumuna göre değişmekle beraber genel olarak 4 seans yapılması tercih edilir. 4 seans yapılan altın iğne yöntemi sayesinde tedavinin kalıcı olması amaçlanmaktadır.

Altın İğne (Scarlet X) Uygulaması Ne İşe Yarar?

Ameliyat gerektirmeyen bu işlem sayesinde cildin ölü deriden kurtulması ve kaybettiği suyu vücuda geri kazandırılması amaçlanmaktadır. Cilde eskisi gibi genç ve parlak bir görünüm sağlanması amaçlanır.

Altın İğnenin (Scarlet X) Avantajları Nelerdir?

Öncelikle özgüven tazelemeye ve birebir olan bu yöntem vücutta istenmeyen ve kişiyi rahatsız eden görüntünün ortadan kaldırılması en temel avantajlarından biridir. Bunun dışında cildin yeteri miktarda üretemediği sıvıyı enjekte ederek cildin gençleşmesini sağlar.

Emslim Nedir?

Emslim tedavisini kullanım amacı vücutta hareket etmekte zorluk çeken kasların tkerar çalışmasnı ve yağ emiliminin gerçekleşmesi amaçlanır. Bu yönteme Emslim adı verilir. Hem kadın hem d erke bireylerde kullanıma uygundur.

Emslim Tedavisi Nasıl Uygulanır?

Elektromanyetik dalga akımı sayesinde 20.000 ışın sağlanarak ameliyata gerek kalmadan bu işlem gerçekleştirilir.

Emslim Uygulaması Hangi Bölgelere Uygulanır?

Genellikle yağ emiliminin zor olduğu bölgelerde yani basen bacak ve göbek eritme kaslarının zayıf kalmasından dolayı bu bölgelerde sıklıkla uygulanan tedavi yöntemidir. Günümüzde kadınların sıklıkla tercih ettiği kas çalıştırma tedavilerinden biri de Emslim uygulamasıdır.

Emslim Neden Yapılır?

Yağ yakımında büyük fayda sağlayan emslim yöntemi çalışmayan kaslara uyarıcı göndererek kasların tekrardan hareket etmesi amaçlanmaktadır.

Emslim Uygulamasının Faydaları Nelerdir?

Kişinin daha sağlıklı ve dinç olmasını amaçlayan bu yöntem sayesinde istenmeyen yağ birikiminden kurtulmak için kasların çalışması sağlanır. Bu sayede sporla desteklenerek istenilen görünüme sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşılır.

Emslim Kimler Yaptıramaz?

Kalp hastalığı olan ve hamile bayanlarda kullanımı riskli olduğundan dolayı bu yöntem uygulanmamalıdır. Bunların dışında reşit olan her kadın ve erkeğin isteği doğrultusunda uygulanan yöntemler arasında yer almaktadır.