Dudak Dolgusu Nedir ve Kimlere Uygulanır?

TAKİP ET

Dudak, çene ve burun dolguları birçok ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de yaygın olarak uygulanır. Özellikle en kaliteli doktor klinik merkezinde dudak dolgusu gibi estetik işlemleri daha kaliteli ve düşük fiyatlar üzerinden yapılıyor.

Dudak, çene ve burun dolguları birçok ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de yaygın olarak uygulanır. Özellikle en kaliteli doktor klinik merkezinde dudak dolgusu gibi estetik işlemleri daha kaliteli ve düşük fiyatlar üzerinden yapılıyor.

Böylece kısa sürede hasta memnuniyeti sağlanıyor. Dudak, çene ve burun dolgularında en kaliteli ve yumuşak dokuya sahip olan dolgu maddeleri tercih edilir. Böylece söz konusu bölgelerde herhangi ağrılar görülmesi söz konusu olmuyor. Dolgu işlemleri klinik merkezlerinin kalitesine göre farklı zaman dilimleri üzerinden tamamlanır. Böylece hastalar aynı günde taburcu edilir.

Dudak dolguları ince dudakların yeniden kalınlaştırılması amacıyla uygulanan dolgu işlemleridir. Bu nedenle dudak dolgusu profesyonel anlamda yapılır. Dudakları gözle görülür düzeyde ince ve sarkık olanlar dudak dolguları güvenle yaptırabilirler.

Dudak Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Dudak dolgularının temel avantajları arasında pratik bir şekilde uygulanmasıdır. Böylece alt ve üst ince dudaklarınızın birkaç saat içerisinde daha kalın olmasının sağlanmasıdır. Dudak dolgularıyla gözle görülür oranda estetikli dudaklar elde edilir. Böylece hastada özgüvenin yükselmesi sağlanır.

Dudak Dolgusu Fiyatları

Dudak dolguları her yıl belirli fiyatlar üzerinden uygulanır. Böylece minimum bir maliyet üzerinden dudak dolguları yaptırabilirsiniz.

Çene Dolgusu Nasıl Yapılır?

Çene dolguları diğer dolgu işlemleri gibi son derece pratik bir şekilde yapılır. Çene bölgesi komple olarak doktor tarafından analiz edilir. Böylece bu bölgedeki boşluklar burun dolgusu işleminde olduğu gibi jawline dolgu öncesinde analiz edilir. Çene bölgesinden kesiler açılarak buradan çene içerisine giriş sağlanır. Bu aşamadan sonrasında çene içerisinden dolgu enjekte edilir. Böylece çene bölgesindeki tüm boşluklar yok edilir.

Çene Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Çene dolguları çene bölgesinde incelme, kemik erimesi ve boşluklar meydana gelenlere güvenle uygulanabilir. Bu nedenle çene dolgusu en avantajlı estetik uygulamaları arasında yer alır. Çene dolguları üzerinden daha kaliteli ve dolgun çene kısmı elde edilir. Böylece hastada özgüvenin yükselmesi sağlanır.

Çene Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Çene dolgularının mutlaka en kaliteli estetik ve plastik uzmanından yaptırılması gerekir. Böylece çene dolguları kusursuz bir şekilde uygulanabilir. Jawline dolguları avantajları arasında kaliteli ve güvenilir işlemler olmasıdır. Böylece hastaların kendileri ve çevresiyle barışık kalması sağlanır. Çene dolguları en uygun fiyatlardan uygulanır. İşlem sonrasında ek ücret alınmaz. Bu bağlamda hastanın ekonomik anlamda avantajlı olması sağlanır.

Burun Dolgusu Yöntemleri Nelerdir?

Burun dolgularının birçok farklı yöntemleri mevcuttur. Bu yöntemler arasında dolgu ile burun boşluğu doldurulması, enjeksiyon ve vakumla burun içerisine dolgu transfer edilmesidir. Bu bakımdan doktorunuz tarafından en uygun yöntem sunulacaktır. Burun dolguları aynı zamanda burundaki kavislerin yok edilmesinde uygulanabilir. Bununla birlikte burun dolgusu güncel fiyatlarını doktor sitesinden inceleyebilirsiniz.

Burun Estetiği Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Burun estetiklerinden öncesinde kaliteli uyku alınmalıdır. Sigara ve kafeinden uzak durulmalıdır. En azından doktor talimatları doğrultusunda hareket edilmelidir. Burun estetikleri klinik merkezlerinin uzmanlığına göre 1 ila 12 saat aralığında tamamlanır. Burun dolgularında bu süreç daha kısa olabiliyor.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Burun estetikleri sonrası burun sağlığı korunması açısından önemlidir. İşlemden sonrasındaki ilk 1 aylık zaman diliminde burun çene dolgusu ve çevresinde morluk ve ödemler meydana gelebilir. Bu tip yan etkilerin yok edilmesinde en kaliteli krem tarzından ilaçlar verilir. Burun estetikleri sonrasındaki 6 ila 12 aylık zaman dilimi boyunca hastaların mutlaka riskli alandan uzak durması tavsiye edilir.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetikleri fiyatları estetik ve plastik merkezleri arasında farklılık gösterir. Bu nedenle en kaliteli doktor klinik merkezi tercih edilmelidir. Burun estetikleri ücretleri indirimli olarak sunulur. Böylece ekonomik anlamda avantajlı kalmanız sağlanır. Rinoplasti ameliyatları ücretlerini estetik ve plastik doktoru sitesinden inceleyebilirsiniz. Ameliyatınızı yaptırmak istediğinizde doktor sitesinden 7/24 randevu alabilirsiniz.