En ucuz iPhone Hangi Ülkede? Güncel iPhone 15 Telefon Fiyatları 2023

TAKİP ET

 

Türkiye’deki iPhone fiyatları şaşırtıcı bir biçimde artmaya devam ediyor. Bundan dolayı iPhone severlerin yurt dışında telefon fiyatlarına araştırmaları Google arama motorunda en sık rastlanan sorgu arasındadır. iPhone en ucuz hangi ülkede? Yeni çıkan iPhone 15 telefon fiyatları hangi ülkede ne kadar? Webmetaturkey.com bu araştırmaya sizler için gerçekleştirdi.

iPhone serilerinin fonksiyonlarının artması ve günümüzdeki yapay zeka çizgisinde ilerlemek adına yeni modeller üretiliyor. En ucuz iPhone modeli olan SE 2020 ve 11 günümüz fiyatı 20.000 TL’den başlamaktadır. Yurt içi telefon fiyatlarının artması nedeniyle kullanıcılar yurt dışından satın almak için yöntemler aramaktadır. iPhone fiyatları 2023’te ne kadar? En ucuz iPhone hangi ülkede ve nerede?

En ucuz iPhone Nerede ve Hangi Ülkede?

 

Türkiye’deki doların artması nedeniyle telefon, bilgisayar ve tablet fiyatlarının alım gücünü kısıtlamıştı. Ülkemize en yakın ülkelere pasaportsuz giderek Gürcistan’da “telefon turizmi” yapıyor. Gürcistan’da satın alınan iPhone 15 modeli arasındadır. Türkiye fiyatlarına göre daha uygun satış fiyatı bulunmaktadır. En uygun uçak biletleri ile iPhone telefon fiyatı Türkiye’den hesaplıya gelmektedir. İşte en ucuz iPhone fiyatları...

Türkiye’de iPhone 15 Fiyatı Ne Kadar?

 

128 GB, 2 yıl Apple garantili iPhone 15 Türkiye fiyatı 49.999 TL’dir. 512 GB ise 61.999 TL’dir. 6 çekirdekli ve 5G özelliğine sahiptir. Apple yetkili mağazalarında ve online satış yerlerinin yanı sıra e- ticaret sitelerinde de iPhone 15 telefonları satılmaktadır.

 

En Ucuz iPhone 15 – Pro Max Ne kadar?

 

Apple web sitesinde de verdiği fiyatlandırmaya göre iPhone 15‘in en ucuz fiyatı olan ülke 763 dolar ile Japonya olduğunu görmekteyiz. Daha sonra Çin ve ABD tarafından en ucuz iPhone fiyatlarını kullanıcılara sunmaktadır. İşte en ucuz iPhone 15 satan ülkeler:

 

Japonya 763 Dolar,

Çin 824 Dolar,

Kanada 833 Dolar,

Güney Kore 849 Dolar,

Tayland 850 Dolar,

Avustralya 867 Dolar,

ABD 857 Dolar’dır.

Eğer Türkiye'deki iPhone telefon fiyatları cebinizi zorluyorsa ise Schengen vizesi olmayan sadece pasaportla seyahat ederek satın alabilirsiniz. Unutmayın getireceğiniz her telefon Imei numarasının onayı ile gerçekleşir.

En güncel teknoloji ve dijital pazarlama gelişmeleri için webmetaturkey.com sayfasını takip edebilirsiniz.