Hatay Payas'ta Meyve ve Sebze Yüklü Kamyonet ile Tırın Çarpışması: 2 Yaralı ve Ürünler Otoyola Dağıldı!

TAKİP ET

Kaza, saat 00.30 sıralarında TEM otoyolu Payas ilçesi mevkiinde meydana geldi.

Hatay'ın Payas ilçesinde, sebze ve meyve yüklü bir kamyonetin tır ile çarpışması sonucu yaşanan kaza, otoyolda büyük bir kargaşaya neden oldu. Kazada iki aracın şoförü de yaralanırken, kamyonette bulunan sebze ve meyveler yola saçıldı. Kaza, saat 00.30 sıralarında TEM otoyolu Payas ilçesi mevkiinde meydana geldi.

80 AEB 329 plakalı kamyonet, seyir halindeyken lastiği patlaması nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybederek aynı istikamette ilerleyen bir tır ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet, bariyerlere çarparak durabildi. Kazada, iki aracın şoförü de yaralandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar araçlardan çıkarıldı ve ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldılar.

Kazanın etkisiyle kamyonetteki meyve ve sebzeler otoyola saçıldı, yol trafiğe kapandı. Ekiplerin çalışmaları sonucu yola saçılan ürünler temizlendi ve trafik yeniden akışa geçti.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Bu tür trafik kazalarının önüne geçebilmek için sürücülerin dikkatli olması, araçların bakımlarını düzenli yaptırmaları ve trafik kurallarına uymaları büyük önem taşıyor. Yaralılara acil şifalar dileriz ve emniyetli bir sürüş dileriz.