Her Sezona Uygun: Kurtarıcı Parça Kimono Modelleri

TAKİP ET

Her Sezona Uygun: Kurtarıcı Parça Kimono Modelleri

 

İlkbahar ve yaz aylarında kadınların gardırobundan eksik etmediği Kimono farklı renk ve desenlerde boyutu ayarlanabilir kurtarıcı bir parçadır. Kullanımı kolay her kıyafetle kombinlenebilen renk renk kimonolar kuşaklı veya kuşaksız iki farklı şekilde öne çıkıyor.

 

Kimono'nun ipek ya da pamuklu kumaştan yapılmış olması tenle temas ettiğinde daha rahat ve konforlu bir his yaşatıyor. Maliyeti uygun olduğu kadar konforu da öne çıkaran kumaş yapıları hemen her ortamda giyilebilir kimononun tercih edilmesini sağlıyor.

 

Japon kültüründe daha çok öne çıkan zarif görünümlü kimonolar günlük hayatta davetlerde ya da bir iş görüşmesinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Yaz ayları için daha çok kullanıma uygun olan esneyen yapıdaki kumaşı ile cildi nefes aldıran kimonolar yün kumaştan yapıldığında daha çok vücudu sıcak tutan ve yumuşak bir tabaka oluşturuyor.

 

En Çok Tercih Edilen Kimono Modelleri

 

Kimono daha çok kadınlar tarafından tercih edilse de erkekler için tasarlanmış kısa ya da uzun modelleri de bulunuyor. Kimono modelleri T şeklinde ayak bileğine kadar uzanan yakalı, yakasız, düz hatlı, uzun kollu çeşitleri sayılabilir. Rahat ve kullanışlı olması seyahatlerde, davetlerde veya ev ortamında da kullanabilmeyi sağlıyor.

 

Keten tasarım kimono daha uzun süre ütüsüz kullanabilmeyi sağlarken şık bir görüntü katıyor. Desenli cepli, tüvet, belikuşaklı, kenar işlemeli, kruvaze yaka kapaklı hemen hemen her modelde Kimono bulabilmek mümkün oluyor.

 

Yaz-Kış Tercih Edilen Rahat Kimono Modelleri

 

Büyük beden kimono modelleri ile vizon yaka çizgili kimonolar, leopar desenli kimono, keten kimono, uzun kemerli salaş kimono çeşitleri en çok aranan modeller arasında yer alıyor. Çift cepli beyaz kuşaklı kimono, hardal renkli yazlık kimono, bazik tarz yazlık tüy detaylı kimono, blok desenli tesettür kimono, lacivert yazlık çift cepli, mevsimlik nakışlı gabardin kumaş kimono ve en çok tercih edilen şifon bol kesim desenli kimono modelleri hemen her sezon kadınlar tarafından sevilerek giyiliyor.