İbrahim Murat Gündüz Merkez Hakem Kurulunun En Kıdemli Üyesi İbrahim Avcıoğlu'nun Daveti ile Genç Antrenörlere Moral Verdi

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde boks dünyasında önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye'de boks, kicboks ve muay thai alanlarının gelişiminde önemli destekleri bulunan İbrahim Murat Gündüz, merkez hakem kurulunun en kıdemli üyesi ve başhakemi İbrahim Avcıoğlu tarafından ikinci ve üçüncü derece antrenörlük sınavına davet edildi.

Geçtiğimiz günlerde boks dünyasında önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye’de boks, kicboks ve muay thai alanlarının gelişiminde önemli destekleri bulunan İbrahim Murat Gündüz, merkez hakem kurulunun en kıdemli üyesi ve başhakemi İbrahim Avcıoğlu tarafından ikinci ve üçüncü derece antrenörlük sınavına davet edildi.

 

Davete icabet eden İbrahim Murat Gündüz burada yeni hakem olacak katılımcılar için boks sporunun gelişimini ve yaptıklarını anlattı. Boks alanında önemli tecrübeler edindiğini belirten Gündüz hem işine hem de uğraşmış olduğu spor dallarına aşık olduğunu belirtti. Birden çok genç antrenörün rağbet ettiği konuşma büyük ilgi gördü.

 

Hakemlik Mesleği Kutsal Bir Meslek

 

İbrahim Murat Gündüz Türk sporunun gelişiminde önemli isimlerden birisi hem yetiştirdiği sporcularla hem de düzenlenmiş olduğu organizasyonlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle yetiştirdiği isimler arasında yer alan Ali Göktürk Benli yurt içinde ve yurt dışında boks severlerin ilgisini çekiyor.

Türkiye’de boks spor dalının gelişiminde önemli derecede parmağı olan başarılı isim İbrahim Murat Gündüz bu davet ile antrenörlük mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ve bu yolda yapılması gerekenlerin ne olması gerektiği hakkında bilgiler verdi. Özellikle maçların daha adil bir şekilde yönetilmesi gerektiğini belirterek rüşvetçilik ve benzeri uygulamaların önüne geçilmesi gerektiğini belirtti.

 

Maçların Daha Adil Bir Şekilde Yönetilmesini Sağlamalısınız

 

İkinci ve üçüncü derece antrenörlerin sınavına katılan başarılı iş adamı ve sporcu İbrahim Avcıoğlu’nun da yönlendirmesine bağlı olarak boks sporunun daha güvenli ve daha çok tercih edilen bir spor dalı olması için antrenörlere de pay düştüğünü belirtti.

Hakemlerin maçları daha adil bir şekilde yönetmesine destek olmaları gerektiğini belirten İbrahim Murat Gündüz özellikle Türkiye’de spor dallarının birçoğunda antrenör hatalarının müsabakanın seyrini önemli ölçüde değiştirdiğini anlattı. İbrahim Murat Gündüz konuşmanın sonunda Türkiye Boks Federasyonu başhakemi İbrahim Avcıoğlu’na teşekkür ederek yeni antrenör olacak kişilere başarılar diledi. Konuşma antrenörler tarafından ilgiyle takip edilerek Türkiye’de boks spor alanında kayda geçti.

 

https://www.muratgunduzofficial.com/pdf