İpekyolu Dış Ticaret'ten Kıbrıs'ta Büyük Hamle

TAKİP ET

Koray Tanrıverdi ve Cüneyt Tanrıverdi ortaklığı ile kurulan ve Türki cumhuriyetlerinin tedarik konusunda önemli firmalarından İpekyolu Dış Ticaret, Türkiye'nin önde gelen otel halıları üreticisi İsmail Özkul Halıcılık A.Ş'nin Kıbrıs ve Balkan ülkelerinin satış ve pazarlama haklarını aldığını duyurdu. İki kardeşin kurduğu marka aslında İsmail Özkul Halıcılık A.Ş'nin Orta Asya'da satış ve pazarlama haklarının yıllardır sahibiydi.

İpekyolu Dış Ticaret’ten Kıbrıs’ta Büyük Hamle

Koray Tanrıverdi ve Cüneyt Tanrıverdi ortaklığı ile kurulan ve Türki cumhuriyetlerinin tedarik konusunda önemli firmalarından İpekyolu Dış Ticaret, Türkiye’nin önde gelen otel halıları üreticisi İsmail Özkul Halıcılık A.Ş’nin Kıbrıs ve Balkan ülkelerinin satış ve pazarlama haklarını aldığını duyurdu. İki kardeşin kurduğu marka aslında İsmail Özkul Halıcılık A.Ş’nin Orta Asya’da satış ve pazarlama haklarının yıllardır sahibiydi. Yeni yapılan anlaşmalara göre ise 1 Ocak 2025 itibarıyla Türkiye, Kıbrıs ve Balkan ülkelerinin satış ve pazarlama hakları alındı.

Kıbrıs bizim için çok önemli

Markanın kurucularından Koray Tanrıverdi, Kıbrıs’ın satış ve pazarlama haklarını almaları ile ilgili olarak “Kıbrıs hem şirketimiz hem benim için çok önemli. Çünkü Kıbrıs aynı zamanda ticarete ilk adım attığım yer ayrıca birçok aile dostumuz ve iş ortağımızın yuvası. Şimdiden partnerlik anlaşması için birçok köklü firmayla görüşmelere başladık”.

“En yakın zamanda Kıbrıs’ta ofis açarak yerel halkada istihdam sağlayacak olduğumuz için de ayrıca mutluluk duyuyoruz. Manisa merkezli İsmail Özkul Halıcılık A.Ş otel halıları üretiminde ülkemizin en önemli firmalardan biridir, gerek senelerdir Orta Asya’daki işbirliğimizde, gerekse Kıbrıs ve Balkan ülkeleri pazarlamasında bize hep yardımcı oldular bu işbirliğimizin artarak sürmesini diliyorum. Referanslarımız arasında bulunan Azerbaycan Başkanlık Sarayı ve T.B.M.M başta olmak üzere birçok otel zincirindeki onlarca projeyi uygularken hep kaliteyi ve müşteri memnuniyetini önde tuttuk bundan sonrada bu ilkelerimizden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Türki cumhuriyetlerde de ciddi yatırımlar söz konusu

Markanın Kazakistan başta olmak üzere Türki Cumhuriyetlerinde otel malzemeleri konusunda ciddi yatırımları bulunuyor. Tanrıverdi kardeşler kendi aralarında iş bölümü yapmışlar. Soğuk hava depoları kurulumları konusunda CTZ GROUP adıyla Cüneyt Tanrıverdi organizasyonu yönetirken, halıcılık ve tedarik yönetimi ağabey Koray Tanrıverdi bulunuyor.

İşbirliğinin önemini vurgulayan Koray Tanrıverdi her ne kadar aile şirketi de olsak işleyişimiz kurumsal mantıkla yürütülüyor. Ata topraklarımız Kafkaslar’da ki başarılı çalışmalarımızı yavru vatan Kıbrıs’ta devam etmek niyetindeyiz.

“Bu hedefimize ulaşmak için en doğru firmayla işbirliği yapıyoruz çünkü Özkul Halıcılık A.Ş dünya standartlarında yün halı üretmekte ve otelcilik anlamında tüm sertifikalara sahip. Yanmazlık özelliği ile öne çıkan markanın ürün grupları 2025 yılı koleksiyonu ile dahada artacak. Halılarımız akustik testlerden başarıyla geçti. Casino halılarında da iddialıyız” diye bitirdi.