İzmir Ariston Servisi: Geniş Servis Ağıyla

TAKİP ET

Endüstri 4.0'ın gelişimiyle birlikte dinamik teknoloji yapısı gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Teknolojinin en önemli kollarından biri olan ev aletleri ise dünya çapındaki markaların Ar-ge çalışmaları sonucunda her geçen gün daha da çok gelişiyor.

 

Endüstri 4.0’ın gelişimiyle birlikte dinamik teknoloji yapısı gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Teknolojinin en önemli kollarından biri olan ev aletleri ise dünya çapındaki markaların Ar-ge çalışmaları sonucunda her geçen gün daha da çok gelişiyor. Nesnelerin internetiyle birlikte ev içerisindeki yaşama daha da çok uyum sağlayan beyaz eşyalar alanında ise Ariston son yıllarda yaptığı atılımlarla öne çıkıyor ve üstün İtalyan kalitesini tüm dünyada hissettirerek kullanıcılar tarafından her zaman tercih sebebi oluyor.

İzmir’de de en çok tercih edilen beyaz eşya markaları arasında yer alan Ariston bugün buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi klima ve kombileriyle birçok konutta ve iş yerinde kullanılmaktadır. Tabi bu yoğun kullanımlar sonucu bu cihazlar azami kullanım süresinden sonra veya yanlış kullanımlar sonucunda arızalanabiliyorlar. Beyaz eşyalar yapısı gereği kolay taşınabilen aynı zamanda kolay tamir edilebilen ürünler değillerdir. Bu nedenle bu cihazların arıza yapması durumunda işi iyi bilen bir teknik servisle çalışmak çok önemlidir. İzmir’in 3 bölgesinde Özel Servis statüsünde şubeleriyle hizmetlerini sürdüren teknik servis istasyonumuz ise garantisi bitmiş ürünlerde uzmanlık kazanmış bir servistir. Üstelik sadece Ariston markasına değil bu 3 şubesi aracılığıyla diğer markalara da hizmet veren bir teknik servis kuruluşudur. Şubelerinde bulunan uzman kadroları ve donanımlı teknik servis araçları sayesinde aynı gün içerisinde hizmet veren ve bu yerel bölgelerde yerinde Ariston markalı elektrikli ev aletlerini tamir eden servisimiz halen müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi çerçevesinde sebatla çalışmalarını sürdürmektedir. Peki İzmir’in hangi 3 ilçesinde hizmet veriyoruz?

Uzman Kadrosuyla Çiğli Ariston Servisi

Öncelikle Çiğli bölgesiyle başlamak istiyoruz. Kuruluşumuzun ilk adımlarını attığımız Çiğli’de bugün modern atölye merkezlerimiz her zaman servise çıkmaya hazır 3 teknik servis aracımızla Çiğli genelinde Ariston markalı ürünlerin tamir bakım onarım yedek parça montaj ve söküm işlemlerini yapıyoruz. Çiğli Ariston Servisi hizmetini karşılamak ihtiyacıyla kurulmuş servisimizde kendi personellerimizi kendimiz yetiştiriyoruz. Böylece firmamızın yüzü olan personellerimizi kendi bünyemizde eğiterek 39 yıl boyunca biriktirdiğimiz tecrübe ve birikimi yeni nesillere aktarmanın haklı gururu içerisinde sektördeki yerimizi alıyoruz. Aynı zamanda teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek cihazlarınızda meydana gelecek tüm arızalara en kısa sürede çözüm bulabilmek adına en yeni yöntemleri uygulayarak çalışıyoruz. Tabi sadece ürünlerin arıza kısımlarıyla ilgilenmiyoruz Çiğli bölgesinde yılın belirli dönemlerinde düzenlediğimi periyodik kombi bakım kampanyaları ile siz değerli müşterilerimize kolaylık sağlıyor örneğin Ariston kombi bakımlarında Çiğli bölgesinde %45’e varan indirimli fiyatlarla her yıl Ocak ile Mart ayları arasında belirli kampanyalar düzenliyoruz. Böylece hem bütçeniz açısından hem de cihazlarınızın ömrünü uzatılarak verimliliğin arttırılması açısından çalışmalarımızı yerel ilçemizde sürdürmeye devam ediyoruz.,

Uygun Fiyatlarıyla Kemalpaşa Ariston Servisi

Bir diğer şubemiz olan Kemalpaşa ofisimizle devam etmek istiyoruz. Kemalpaşa ilçesi genellikle İzmir’in yoğun ilçelerinden olup ilçenin içerisinde birçok fabrika bulunmaktadır. Bu nedenle Kemalpaşa’da Ariston ev aletlerinin kombilerinin ve klimalarının kullanımı da oldukça yaygın durumdadır. Bugüne kadar sektöre kazandırdığı uzman personellerle tanınan servis istasyonumuz halen Kemalpaşa’da bulunan 4 teknik servis aracı birden çok çalışanıyla yerel bölgesinde siz değerli Kemalpaşa halkına hizmet vermeyi sürdürmektedir. Burada Ariston buzdolabı tamiri çamaşır makinesi tamiri klima tamiri ve kombi tamiri yapan işletmemiz aynı zamanda isteyen tüketiciler için yedek parça temini de sağlamaktadır. En uygun fiyatlarıyla her zaman diğer şubelerden ayrılan Kemalpaşa Ariston Servisi aynı zamanda geniş müşteri portföyüyle de dikkat çekmektedir. Bugüne kadar birçok bireysel ve kurumsal müşteriye teknik servis hizmeti sunan işletmemiz her zaman sadakatli müşteri portföyünü oluşturmuş böylece sadece bir kez değil her zaman tercih edilen servislerden olmuştur. Misyonunda ve vizyonunda öncelikle şeffaf teknik servis sürecini benimseyen ve bunun için asla dürüstlükten ödün vermeyen teknik servis istasyonumuzun en temel amacı tüketicilerin mağduriyetini en kısa sürede gidermektir. Çünkü Ariston Servisi Kemalpaşa ekibinde paradan önce müşteri memnuniyeti gelir. Ofis ve atölye çalışanlarını da bu bakış açısıyla eğiten servisimiz bu alanda özellikle sempozyumlara ve fuarla katılmakta sürekli güncel ve bilgili kalarak çalışmaya özen göstermektedir.

Başarılı Atılımlarla Karşıyaka Ariston Servisi

Son olarak özellikle son yıllarda başarılı atılımlarıyla öne çıkmış Karşıyaka şubemizden bahsetmek istiyoruz. Bu şubemiz İzmir’in Karşıyaka ilçesinde özellikle başarıyla tamir ettiği Ariston kombilerle tanınmaktadır. Ülkemizde doğalgaz altyapısının artmasıyla kombi satışı ve kullanımı artmış bununla paralel olarak Ariston kombilerin arızası durumunda servise olan ihtiyaç da aynı oranda artmıştır. Satışta ve kurulumda başarıyla rol oynayan Ariston kombilerin arızasında ise tüketicilerin bir kısmı tercihini özel servislerden yana kullanmıştır. Bu alanda öne çıkan işletmelerden biri olan Karşıyaka Ariston Servisi ise 2022 yılına oranla kombi ve elektrikli ev aletleri tamirinde başarılı onarım sayısını %46 arttırmış atölye merkezlerini genişleterek ve bünyesine daha uzman kadroları katarak Bostanlı merkezli çalışmalarına devam etmiştir. Bugün teknik servisi bünyesinde 5 araçla hizmet veren teknik servis istasyonu TSE belgeleri ilgili eğitim sertifikaları ve daha birçok nitelikli belgesiyle kaliteli hizmetini kanıtlamış Endüstri 4.0 ile uyumlu olacak şekilde servis organizasyonlarını şekillendirmiştir. Yerel telefon numaraları ve web siteleri aracılığıyla Ariston kullanıcıların servis randevularını cevaplayan işletme bugün öncelikle müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışmalarını devam ettirmekte 39 yıllık tecrübe ve bilgi birikimini çalışma arkadaşlarıyla paylaşarak güler yüzlü teknik servis hizmetlerini sizlerle buluşturmakradır.

Eğer sizde İzmir bölgesinde Ariston marka elektrikli ev aletleri veya kombi kullanıyorsanız İzmir içerisindeki hiyerarşik dağılımını başarıyla oturtmuş ve servis organizasyonunu kaliteli bir şekilde dizayn etmiş servisimizin teknik desteklerinden yararlanmak istiyorsanız bizlere web sayfamız aracılığıyla ulaşabilir dilerseniz ofislerimizi ziyaret ederek dilerseniz de yerel telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak Ariston Servis kaydınızı oluşturabilirsiniz. Bizler dinamik ve gelişen altyapımız ve uzman personellerimizle sizlerin telefonlarını bekliyor olacağız.