İzmir Ödemiş'te Otomobil ile Elektrikli Motosiklet Çarpışması: 5'i Ağır 7 Yaralı

TAKİP ET

İzmir'in Ödemiş ilçesinde Ovakent Mahallesi yolunda korkunç bir trafik kazası meydana geldi. E.K. (36) adlı sürücünün kullandığı 35 UJD 87 plakalı otomobil ile aynı istikamette ilerleyen Suriye uyruklu A.M. (28) tarafından kullanılan elektrikli motosiklet çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil şarampole yuvarlanarak devrildi. Kazada toplamda 5'i ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrasında bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralananlar arasında çocuklar ve hamile bir kadın da bulunuyordu. Otomobil sürücüsü E.K. ve araçta bulunan A.K. (30), İ.K. (3), S.K. (10) ile elektrikli motosikletteki A.M, B.F. (28) ve H.M. (2) yaralandı.

Yaralılar, hızla ambulanslarla Ödemiş Devlet Hastanesine taşındı. Durumu ciddi olan ve hamile olduğu belirlenen B.F. ile H.M, A.K, İ.K. ve S.K. daha ileri tedavi için İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, benzer kazaların önüne geçebilmek için trafik güvenliği ve sürücülerin dikkatli olması konusunda bir kez daha uyarılarda bulunuyor. Trafik kurallarına uyulması ve dikkatli sürüş alışkanlıkları, benzer acı olayların yaşanmasını önlemek adına büyük önem taşıyor. Yaralılara acil şifalar dileriz.