Kanada Vize Başvurusu Nasıl Yapılır ?

TAKİP ET

Kanada Vize Başvurusu Nasıl Yapılır ?

 Kanada vizesi hakkında merak ettiğiniz birçok soru olduğunu biliyoruz. Kanada vizesi hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara kısa soru cevaplara olarak yanıtlayacağız.

 

Kanada Vize Başvurusu Nasıl Yapılır ?

Vize başvuru süreci oldukça kafa karıştırıcı durabilir. Sanılanın aksine Kanada vizesi sahibi olmak zor değildir. Başvuru sürecinin doğru yönetilmesi ve kişinin konsolosluğa kendini doğru ifade edebilmesi gerekir. Süreç ilgili başvuru formunun doldurulmasıyla başlamaktadır. Form içerisinde birçok soru var.  Seyahat amacınız, seyahat süreniz ve şahsi bilgileriniz gibi oldukça farklı sorular adaylara sorulmaktadır.

 Bu soruların tamamına İngilizce ve net yanıtlar verilmeli. Çünkü Kanada Konsolosluğu yüz yüze görüşme gerçekleştirmez. Bunun yerine hazırlanan vize başvuru formu ve içerikleri göz önünde bulundurarak değerlendirme gerçekleştirir.

 

Kanada Vizesi Almak Zor Mu ?

 Yaygın inancın aksine süreç doğru yönetildiği ve Kanada Konsolosluğunun istediği düzende başvuru gerçekleştirildiği takdirde Kanada vizesi sahibi olmak zor değildir.

 

Kanada Vizesi Kaç Günde Çıkar ?

 Kanada vize başvurusunu hangi zamanda yaptığınız ve vize kategorinize bağlı olarak süre farklılık göstermektedir. Kanada turist vizesi için ortalama süre yaz aylarında 5-7 hafta kış aylarında ortalama olarak 4-6 hafta olarak hesaplanmalıdır.

 Fakat yukarıdaki süreler ortalama sürelerdir. Bu yüzden Kanada vize başvurusu seyahat planınızdan ne kadar önce yaparsanız o kadar avantajlı olacaktır.

 

Kanada Vize Merkezi ile Güvenle Başvurun

 Kanada Vize Merkezi, 10 yılı aşkın deneyimi ve tecrübesiyle Kanada Konsolosluğunun istediği düzende başvurularınızı gerçekleştirerek sürece bir adım önce başlamanızı sağlar.

 Kanada Vize Merkezi ile Kanada vizesi hakkında daha detaylı bilgi almak için: https://www.kanadavizemerkezi.com/