Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, 105 Şehidin Fotoğrafını Yenilenen Anıtta Ailelere Tanıttı

TAKİP ET

Yeniden tadilattan geçirilerek yenilenen şehitlik anıtı Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan tarafından Karaman Şehit Ailelerine Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bayat ve beraberindeki şehit ailelerine gezdirildi

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun'un şehit ailelerinin talebi üzerine 105 şehidin fotoğrafını Karaman Valiliği yerleşkesinde bulunan şehitlik anıtına yerleştirdiğini ve anıtın yeniden tadilat geçirdikten sonra Karaman Şehit Ailelerine Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bayat ve şehit ailelerine gezdirildiğini anlatıyor. Şehit aileleri, anıtta yer alan 105 şehidin isimlerinin yazılı fotoğraflarını görünce duygusal anlar yaşadılar. Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, şehit ailelerini bir süre valilik binasında ağırlayarak taleplerini yerine getiren Vali Tuncay Akkoyun'a teşekkür etti.

Bu olay, şehitlerin anısının yaşatılmasına ve şehit ailelerine destek olunmasına yönelik bir çaba olarak görülebilir. Vali Tuncay Akkoyun'un bu adımı, şehitlerin ve ailelerinin vefa ve minnet duygularının ifadesi olarak değerlendirilebilir.