Kolajen takviyesi Ne İçin Gereklidir?

TAKİP ET

Genellikle yaş ilerledikçe ortaya çıkan cilt sorunları daha çok vücudumuzun değerli proteinlerinden biri olan kolajen oranlarının azalmasından oluşur.

 

Genellikle yaş ilerledikçe ortaya çıkan cilt sorunları daha çok vücudumuzun değerli proteinlerinden biri olan kolajen oranlarının azalmasından oluşur. Kolajen takviyesi doğal yaşlılık cilt belirtilerini her ne kadar ortadan kaldırılamasa da cilt görünümündeki yaşlılık belirtilerini hafifleterek cilt üzerinde yeniden gençlik ve canlılık sağlar.

Kolajen, deri, kemik, eklem gibi bağ dokularında bulunan önemli bir proteindir, vücudun tüm protein miktarının sadece en fazla yüzde beşini oluşturur bu yüzden bu oranın vücutta azalması çeşitli sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir. Bu yüzden kolajen fiyat bakımından çok ucuz maliyetlerde olmamalıdır. Çünkü marka kalitesi de ürün kalitesinin özüdür.

Elastin Kolajen Fiyatları Neye Göre Değişir?

Kolajen içerisinde bulunan elastin de kolajen kadar değerlidir çünkü elastin kolajen esneklik kattığı için en önemli destek maddesidir. Elastin kolajen takviyesi özel lipozom teknolojisi ile hücre eşleştirmesi yapılarak cilt bakımında çok önemli bir yer tutar.

Kolajen tek başına kullanıldığında cilt sertleşir ve elastikiyetini kaybeder gergin bir cilt olur fakat elastin desteği ile esneklik kazanarak önemli bir yardımcı madde haline gelir. Bu yüzden kolajen fiyat ürün markaları üzerinde önemli bir rol oynar.

Colastin collagen marka ürünler lipozom teknolojisi ile ARGE destekli çalışmaları sayesinde kendi patentlerini alan bir kolajen markasıdır. Bu yüzden kolajen fiyat marka açısından bakıldığında farklılık gösterebilir. Colastin collagen ürünlerin kalitesi, oluşumu ve tüm detayları hakkında bilgi almak için lütfen iletişime geçin https://www.colastin.com/kategori/colastin-elastin-kolajen