Selçuklu Belediyesi'nden Güçlü Bağlar: Halk Günü Buluşmaları ve Sporcularla Dolu Ziyaretler

TAKİP ET

Selçuklu Belediyesi'nin "Halk Günü" Buluşmaları Devam Ediyor: Hemşehrileriyle Bir Araya Gelen Başkan Pekyatırmacı, Özel Sporcuları Kutlayarak Hizmet Odaklı Çalışmalarını Vurguladı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen "Halk Günü" buluşmaları geleneği, Başkan Ahmet Pekyatırmacı'nın liderliğinde devam ediyor. Bu etkinlik kapsamında Başkan Pekyatırmacı, ilçe sakinleriyle bir araya gelerek, onların öneri, istek ve taleplerini dinledi.

Ayrıca, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda sprint ve orta mesafe koşularında Türkiye Şampiyonu olan sporcular Muhammet Eren Uysal, Emirhan Güleryüz ve Berfin Yılmaz da Başkan Pekyatırmacı tarafından kabul edildi. Sporculara başarılar dileyen Başkan, uluslararası müsabakalarda Milli takım adına mücadele edecek sporculara Konyaspor forması hediye etti.

Selçuklu Belediyesinin "Halk Günü," kadim geleneklerden biri olarak vatandaşlarla güçlü bir bağ kurulmasını sağlıyor. Bu toplantılarda ağırlanan vatandaşlar, başkanı birinci ağızdan taleplerini ileterek verilen hizmetler için teşekkürlerini iletiyorlar. Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu'da her fikrin önemli olduğunu vurgulayarak, geleceğin ilçeyi birlikte inşa ettiklerini belirtiyor.

Belediye olarak vatandaşların düşüncelerini önemsediklerini ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet ürettiklerini ifade eden Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu'nun daha ileriye taşınması ve modern hizmetlerden faydalanılmasını sağlamak için çalıştıklarını dile getiriyor. Gönül belediyeciliği ilkesiyle hizmet verdiklerini ve vatandaşlarla güçlü bir bağ kurduklarını söyleyen Başkan, hemşehrilerine teşekkür ederek, isteklere yönelik çözüm odaklı hizmet anlayışlarının pekiştiğini belirtiyor.