KuCoin Referans Kodu

TAKİP ET

KuCoin Referans Kodu

 

Dünyanın popüler kripto para borsalarından olan KuCoin, hem işlem hacmi bakımından hem de kripto para çeşitliliği bakımından oldukça önemli bir yerde duruyor. Farklı etkinlik ve kampanyalar ile adını en önemli borsaların arasına yazdıran güvenilir borsa KuCoin, bir referans programı sayesinde kullanıcıların komisyon indirimlerinden yararlanmasına imkan tanıyor. Bu referans programı ile yeni üyeler komisyon indirimi kazanırken, borsaya yeni üyeler kazandıran kullanıcılar ise aldıkları komisyonlar ile ek gelir yaratıyor. Peki KuCoin ticaret kodu nedir, ne işe yarar ve nasıl alınır?

KuCoin Referans Kodu Nedir?

KuCoin piyasaya girdikten sonra kısa süre sonra Coinbase gibi köklü borsalarla aynı seviyeye geldi. Borsa Binance gibi bir borsaya dönüşmek için çok büyük adımlar atmış durumda. İşlem hacmi ve kullanıcı sayısı da bunu göstermeye yetiyor. KuCoin borsasının böylesine çok tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden biri pek çok kripto parayı diğer borsalardan önce listeliyor olması.

 

KuCoin günümüzdeki pek çok borsa gibi alım-satım işlemlerini ek komisyon indirimleri ile gerçekleştirmenizi sağlayan bir borsa. Her üyenin sahip olduğu özel bir kod ile dahil olunabilen referans programı komisyon ödemelerinden tasarruf etmek için son derece ideal.

 

KuCoin üzerinde komisyon indirimi kazanmanın tek yolu referans programına dahil olmak değil. KuCoin tarafından geliştirilen yerel para birimi olan KuCoin Shares (KCS) ile yapılan komisyon ödemelerinde de ek indirimler almak mümkün. Dolayısıyla hem referans programı kullanmak hem de komisyon ödemelerini KCS coin ile yapmak ciddi bir komisyon indirimi almanızı sağlar. KuCoin referans kodunu yalnızca üyeler kullanabilir ve sonradan eklenmez. Peki KuCoin referans kodu nerede ve nasıl alınır?

 

KuCoin Referans Kodu: r3Z6BHL ‘dur.

KuCoin Referans Kodu Nerede Yazar?

KuCoin kullanıcıları kendi referans kodunu arkadaşları ile paylaşabilir ve bu sayede ağlarını genişleterek yeni üyeler üzerinden ek gelir elde edebilir. KuCoin üyeleri farklı referans kodları oluşturarak bu kodları farklı ağlar üzerinden paylaşabilir. Bu sayede farklı platformlardan gelmiş olan kullanıcıları birbirinden ayırmak ve takibi kolaylaştırmak mümkün olur. Bu da bağlantılarınızı daha doğru şekilde ayarlamanızı ve elde ettiğiniz kazancı artırmanızı sağlar. Eğer siz de KuCoin referans kodu nasıl alınır diye merak ediyorsanız, izlemeniz gereken adımlar şu şekilde:

 

KuCoin hesabınıza kullanıcını adınız ve şifrenizi girdikten sonra doğrulama işlemini de yaparak giriş yapın,

KuCoin anasayfasının sağ üst kısmında bulunan profil resmine tıklayarak profilinize girin,

Çıkan menüden “referans” başlığına tıklayın,

Açılan sayfada farklı harf ve rakamlardan oluşan KuCoin referans kodunu görürsünüz; kodun hemen üst tarafında ise referans linkini görebilirsiniz,

Eğer yeni üyelere referans kodu yerine referans linki gönderirseniz, kodu el ile girmeleri gerekmez ve referans kodu kutucuğu otomatik olarak doldurulur.

 

Referans programındaki ağınız ne kadar büyük olursa, elde edeceğiniz kazanımlar da o kadar fazla olacaktır. Başka kullanıcıların yaptığı komisyon ödemelerinden aldığını pay ilk başlarda size biraz az gelebilir. Fakat özellikle uzun vadede ciddi bir birikime dönüşür ve bu birikimler de yeni yatırımlar yapmanıza yardımcı olabilir. Dolayısıyla KuCoin referans kodu ile üye olur ve kendi kodunuzla insanları davet ederseniz, ciddi bir tasarruf ve birikim yapma imkanı elde etmiş olursunuz. Buraya kadar KuCoin referans kodu nerede yazar ve diğer sorulara cevap vermeye çalıştık. Şimdi de avantajlarına bakalım…

KuCoin Referans Kodu Avantajlar

Elbette tüm kullanıcılar için KuCoin indirimli referans kodu kullanmanın en temel avantajı daha düşük komisyon ücretleri ödemek ve komisyon ödemelerinden pay almak. Dolayısıyla kullanıcıların KuCoin borsasını tercih etmesinin altında yatan en temel motivasyonlardan biri de bu. Çünkü bu program sayesinde hem kod sahipleri hem de kod kullanıcıları pek çok avantaj elde ediyor.

 

KuCoin’in önce çıkan avantajlarından en önemli borsanın tüm kullanıcılarına gerçekten ciddi bonuslar dağıtıyor olması. Örneğin eğer cüzdanınızda KSC coin bulundurursanız, günlük olarak çeşitli ödüller kazanmanız mümkün. Bu ödüllendirme sisteminin temel mantığı, borsa tarafından toplanan komisyon ödemelerinin yüzde 50’lik kısmının dağıtılması üzerine kurulu. Elbette borsanın sunduğu avantajlar bunlarla sınırlı değil. Öne çıkan bazı avantajları şu şekilde listeleyebiliriz:

 

Borsa tarafından elde edilen komisyon gelirlerinin yarısı kullanıcılara geri dağıtılır. Bu gelirin yüzde 40’lık kısmı ise referans programına aitti. Yani KuCoin tarafından elde edilen gelirlerin yüzde 90’lık kısmı kullanıcılara dağıtılmış olur.

Eğer bir üye referans kodu kullanarak hesap açarsa, hem spot piyasalarda, hem marjin işlemlerde hem de diğer tüm kripto para işlemlerinde yüzde 20 daha düşük komisyon öder.

Kullanıcıların komisyon ödemelerini KCS coin kullanarak gerçekleştirmeleri durumunda, ek indirimler kazanmak mümkün hale gelir.

Hem kod sahibini hem de kullanıcısını ödüllendirmek, yerel token kullanımını teşvik etmek ve borsa kullanımını artırmak için işlem ücretlerinin bir miktarı kod sahibi ile paylaşılır.

 

Eğer siz de tüm bu avantajlara sahip olmak isterseniz, KuCoin üyeliği açarken girmeniz gereken KuCoin referans kodu 3Z6BHL’dir.