Lazer Epilasyon

TAKİP ET

Lazer epilasyon işlemi kıl ve tüy köklerine yapılan bir işlemdir. Bu işlem de kıl ve tüylere kesin çözüm vererek kıl köklerine kadar ulaşarak zamanla çıkmasını engelleme işlemidir. Özel cihazlarla yapılan bu lazer epilasyon işleminde seanslar halinde işlem yaparak kıl köklerinin lazer ışınları ile kurtulmasını sağlarız.

Lazer epilasyon işlemi kıl ve tüy köklerine yapılan bir işlemdir. Bu işlem de kıl ve tüylere kesin çözüm vererek kıl köklerine kadar ulaşarak zamanla çıkmasını engelleme işlemidir. Özel cihazlarla yapılan bu lazer epilasyon işleminde seanslar halinde işlem yaparak kıl köklerinin lazer ışınları ile kurtulmasını sağlarız.

Bu sayede de istenmeyen kıl ve tüylerden kurtulma şansımız Oldukça yüksektir. Lazer ışığının ısıya dönüşerek kıl köklerine ve çekirdeğine ulaşarak zamanla tahriş eder ve bu sayede de o bölgeyi kurutur. Bu da kılların zamanla azalarak çıkmasını engeller. Kadıköy lazer epilasyon sizlere bu hizmeti sunmaktadır.

Lazer Epilasyonun Avantajları Nelerdir?

Lazer epilasyon işleminin birçok avantajı vardır. Bu avantajlardan arasında kişilerin acısız ağrısız bir şekilde seanslar halinde işlem yaptırıp istenmeyen kıl ve tüylerden kurtulmasını sağlar. Bir diğer avantajı ise oldukça uygun fiyatlarda olmasıdır.

En büyük avantajı ise her seans da sonuç vermedi olmaktadır. Ataşehir lazer epilasyon da bu avantajlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanabilir?

 Üsküdar Lazer epilasyon işlemi on iki yaşından sonra ergenliğe girmiş ve koyu renk de tüyleri çıkan kadın erkek herkese uygulanan bir işlemdir. Bu işlem de yaş küçük olduğu için tüyler koyu renkli ise işlem yapılır fakat renk pigmenti açık olan tüyleri lazer epilasyon göremediği için işlem yapılmaz. Bu kişilerin yanında kadın erkek genç yaşlı herkes bu işlemi kolay bir şekilde yaptırabilir. Ataşehir şehir lazer epilasyon merkezimizde herkese hizmet vermekteyiz.

Lazer Epilasyon Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Birçok farklı bölgeye uygulanabilen lazer epilasyon koltuk altı bikini bölgesi bacak kol göğüs bölgesi ve yüze daha çok uygulanmaktadır. Kıl ve tüy bulunan her alana uygulanan bu lazer epilasyonu istediğiniz her bölgede kullanabilirsiniz. Göz çukurları ve kulak deliği hariç tüm vücuda lazer epilasyon işlemi uygulanabilir. Üsküdar lazer epilasyon sizlere bu konuda yardımcı olmaktadır. Lazer epilasyon işleminde seans aralıkları lazer epilasyon yapılan bölgeye göre farklılıklar gösterir. Ortalama dört ila sekiz hafta seans aralığı olan bu epilasyon işleminde bıyık bölgesinin seans aralığı kısa olurken bacak bölgesinin seansı daha uzun olur. Bölgeye göre değişen seans sayısı ve seans süresi hakkında Kadıköy lazer epilasyon on bilgilendirme yapmaktadır.

Epilasyon Sırasında Acı Hissedilir mi?

Epilasyon işlemi ilk uygulanırken vücut alışık olmadığı için farklı tepkiler verebilir. Lazer epilasyondan çıkan lazer ısıya döndürerek kıl köklerini yakarak tahriş eder. İlk başta alışık olmayan kıl hücreleri zamanla tahriş olup zayıflayacakları için acı hissedilmez. Oldukça kolay bir işlem olan Üsküdar Lazer epilasyon işlemi için herkese hizmet vermekteyiz.

Epilasyon Sonrasında İz Kalır mı?

Epilasyon işlemi yapıldıktan sonra merak edilen konulardan biri de iz kalıp kalmayacağı olmaktadır. Bu işlem sonrasında hiçbir iz ya da leke kalmadan işlem sonrası kullanılan krem ve ilaçlarla bunların önlemini alarak işlem yapılır. İz kalmamasının yanı sıra vücudu güzelleştiren Ataşehir lazer epilasyon işlemi oldukça kolaydır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon işleminde merak edilen konulardan biri de bu işlemin fiyatları olmaktadır. Oldukça uygun fiyatta olup herkesin rahatlıkla karşılayabileceği bu işlem ücreti işlem yapılan bölgeye ve seans sayısına göre farklılık gösterir. Herkesin farklı şekillerde ücret ödediği ve sabit bir fiyat anlayışı olmayan bu işlemde Kadıköy lazer epilasyon sizlere bu konu da bilgi vererek sizler için en uygununu bulmaya çalışır.