Lojistik Depolama Nedir?

TAKİP ET

Lojistik depolama adı verilen hizmet Lojistik sektörünün en gereksinim duyulan ve tercih edilen hizmetlerinden birisidir.

Lojistik depolama adı verilen hizmet Lojistik sektörünün en gereksinim duyulan ve tercih edilen hizmetlerinden birisidir. Belli bir mesafeden gelen ürünlerin farklı bir yere taşınmasına kadar geçen süre zarfında güvenli şekilde muhafaza edilmesi ve depolanması işlemidir. Bu hizmet için günümüzde farklı depo çeşitlerinden yararlanılır. Dünya standartlarına profesyonel bir hizmet sunan Kare Kara lojistik firması da bu alanda da müşterilerine depolama hizmeti sunabilmektedir.

Lojistik sektöründe yeni bir hizmet olan depolama hizmetleri için farklı depo türlerinden faydalanılmakla birlikte bu hizmetin sunulmasında farklı sınıflandırmalar yapılmaktadır. Bu sınıflandırmalar lojistik firma bünyesinde hava koşullarından tutun da otomasyon sistemine kadar iki ayrı şekilde ele alınır.

Genel olarak lojistik hizmeti alan müşteriler ayrıca ürünlerin sağlıklı ve güvenli olarak muhafaza edilmesi iççin de lojistik firmalarının depolarından yararlanıyorlar. Dolayısıyla Kare kara firması depolama hizmeti sunarken gümrüklü veya gümrüksüz olmak üzere iki farklı depolama hizmeti sunar.

Serbest Depolama Nedir?

Serbest depolama bir nevi gümrüksüz depolama hizmetidir. Serbest depolama kavramı adından da anlaşılacağı üzere kişilerin gümrük için hiçbir şekilde işlem uygulanmamaktadır. Bu depolama sisteminde daha öncesinde ürünlerin gümrük işlemleri yapılmaktadır. Kare kara Lojistik firması da bu hizmeti sunabiliyor.

Serbest depolama hizmetinde ilk olarak ülkemizdeki gümrük bölgesinde yer alan fakat serbest dolaşımda yer almayan her türlü ürün için gümrük onayının alınması gerekir. Bu süre zarfında ürünlerin depolanmasını sağlayan hizmet serbest depolama olarak ifade edilir. Bir nevi geçici depolama hizmeti de olarak kabul edilir. Karekara Lojistik firması İstanbul’un gümrük depolarına olan yakınlıkları ile bilinen depolarında serbest depolama hizmeti verebiliyor. Ayrıca Karekara lojistik firmasının verdiği tüm hizmetler için siteyi inceleyebilirsiniz.

Lojistik Depolama Faaliyetleri Nelerdir?

Kare kara lojistik firması İstanbul’un her noktasında yer alan farklı ürün gruplarının güvenilir ve korunaklı olacak şekilde depolanmasına katkı sağlamaktadır. Bu alanda firma uzman bir ekiple çalışmakta ve müşterilerine kaliteli bir lojistik depolama hizmeti sunmaktadır. Firma depolarında muhafaza ve depoladığı her ürün için:

Teslim alma

Kontrol

Yerleştirme

Sayım

Toplama

Kontrol

Gönderme

Bu gibi işlemleri eksiksiz ve hatasız olarak yapabiliyor. Lojistik firması tüm depolama işlemlerinde ve hizmetlerinde profesyonel ve çözüm odaklı olarak depolama ihtiyaçlarını karşılıyor.

Lojistik Depolama Faaliyetlerinde Sunulan Hizmetler Nelerdir?

İstanbul’un farklı noktalarında lojistik depolama hizmeti sunan firmanın depolama aşamasında yürütmüş olduğu faaliyet sırasında sunabildiği hizmetler şöyledir:

Paketleme hizmeti

Paletleme Hizmeti

Streçleme işlemi

Stok Takibi

Etiketleme İşlemi

Envanter Yönetimi

Tüm bu işlemleri Kare Kara lojistik firmasının uzman ekibi gerçekleştirebilmektedir. Depolama hizmeti sırasında yürütülen her aşama profesyonel şekilde firmanın deneyimli, uzman ekibi tarafından gerçekleştiriliyor. Bu nedenle sizlerde Lojistik sektöründe iyi bir konumda olan https://karekara.com/ sitesinden rahatlıkla depolama hizmeti alabilirsiniz.