Medicana Hastaneleri Yeni Hastanesini Ataköy'de Açtı: Dr. Hüseyin Bozkurt'tan Açıklamalar

TAKİP ET

​​​​​​​Türkiye'nin yedi farklı ilinde 30 yılı aşkın süredir sağlık hizmeti veren Medicana Sağlık Grubu, 15. hastanesi olan Medicana Ataköy'ü faaliyete geçirdi

Türkiye'nin yedi farklı ilinde 30 yılı aşkın süredir sağlık hizmeti veren Medicana Sağlık Grubu, 15. hastanesi olan Medicana Ataköy'ü faaliyete geçirdi. İstanbul Ataköy'den sonra Zincirlikuyu'da da bir hastane açmayı planlayan grup, yurt dışındaki ilk yatırımını Bosna'da gerçekleştiriyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılında sağlık sektörüne üç yeni kuruluş ekleyecek olan Medicana, toplamda 400 milyon dolarlık büyük bir yatırımın altına imza atıyor.

1992 yılından bu yana, 10 binin üzerinde çalışanıyla modern tıbbın olanaklarını hastalarına sunan Medicana Sağlık Grubu, İstanbul Avrupa Yakası'ndaki son yatırımı olan Medicana Ataköy Hastanesi'ni hizmete açtı.

Türkiye'nin birçok şehrinde uluslararası kalitede sağlık hizmetleri sunan grup, yeni hastanesiyle hem İstanbul'daki hem de yurt dışından gelen hastalara modern hastane mimarisiyle geniş bir yelpazede sağlık hizmeti sunmaktadır. Medicana Ataköy, SGK anlaşması sayesinde geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Medicana Sağlık Grubu, 400 milyon dolarlık dev yatırımla sektörde öne çıkıyor

İstanbul'da Ataköy'den sonra Zincirlikuyu'da da bir şube açmayı planlayan Medicana Sağlık Grubu, yurt dışında Bosna'da yatırım yapıyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında toplamda 400 milyon dolarlık yatırımla sektöre üç yeni sağlık kuruluşu ekleyecek olan grup, bu büyük adımla dikkat çekiyor. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, bu büyük yatırımların gururunu yaşadıklarını belirtti.