Samsun'da Kavga Sonucu Tabanca İle Yaralanan Genç, Ağır Durumda

TAKİP ET

İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın giriş katındaki dairede meydana gelen olayda

Samsun'da İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın giriş katındaki dairede meydana gelen olayda, Bekir Ömer B. (30) ile evde bulunan gençler arasında henüz nedeni belirlenemeyen bir kavga yaşandı. Kavga sırasında bir genç, belinde taşıdığı bir tabanca ile Bekir Ömer B.'yi vurarak ağır yaraladı.

Yaşanan kavganın şiddetlenmesi üzerine yaralanan genç kaçmaya çalışırken, kırık cam parçaları nedeniyle kolları da yaralandı. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek ağır yaralı gençleri Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Olaya müdahale etmek için çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ancak olay yerinde bulunan bazı şüpheliler polise direnerek zorluk çıkardı. Polis ekipleri, olay yerinde gerekli inceleme çalışmalarını tamamladıktan sonra olay mahallinden ayrıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Ancak henüz olayın nedeni ve detayları hakkında kesin bir bilgi verilmemiştir. Yetkililer, soruşturmanın devam ettiğini ve olayın sebebini aydınlatmak için çalışmaların sürdüğünü belirtmektedir.