SMS Onay Nedir? Nasıl Alınır?

TAKİP ET

Bir telefondan diğer telefona yazılan mesajın iletilmesini sağlayan şeyin adı SMS dir

 

Bir telefondan diğer telefona yazılan mesajın iletilmesini sağlayan şeyin adı SMS dir

SMS Onay Hizmeti Nedir?

Mobil onay hizmeti olarak da kullanılan sms onay hizmeti telefon hattında yer alan numara kullanılmadan da bu hizmeti veren sitelere üyelik yaparak sms onay hizmeti alınır. Bazı sosyal medya platformları numara isteyebilir. İşte bazı uygulamalar numara istediği için çoğu kullanıcı numarasını vermek istemiyor. İşte burada devreye SMS onay giriyor. Bir sanal numara alınarak bu sosyal medya platformlarında kullanabilirsiniz.

SMS Onay Nedir?

SMS onay, bir başka adı ile mobil onay sosyal medyada sizin güvenliğinizi sağlar. Kişisel verilerinizin başkası tarafından ele geçirilmemesi için yaptığınız işlemlerden sonra SMS onay kullanmanız gerekir. Bu sms onay sistemi tercih değildir. Güvenlik için yapılması gereken bir şeydir.

Hesabınızın başkaları tarafından yönetilmesinin önüne geçmek ve kişisel verilerinizin korunması için mutlaka numarasını eklemesini gerektiği önemli bir sistemdir. Numarası olmayan veya numarasını eklemek istemeyenler hemen bir sanal numara alma hizmetinden yararlanarak güven içinde hareket edebilirler. Bu sayede numaralarını kullanmadan güvenli bir şekilde işlemlerini gerçekleştirirler.

SMS Onay Hizmeti Nasıl Alınır?

Üye olduğunuz her sitede yer alan sms onay telefon numarası girilerek alınıyor. Girmiş olduğunuz telefon numarasına bir kod gönderiliyor ve bu kod girildiği zaman değiştirilmesi istenen verilerin onayı için o numaraya kod gelmeye başlıyor.

Bir fake numara alma çok fazla avantajı da beraberinde getiriyor. Sahip olduğu avantajlar da şu şekildedir;

•Hesabınıza başka birisi giremez.

•Kişisel verileriniz koruma altına alınır.

•Özel bir alan oluşur.

Bu SMS onay sayesinde sosyal medyada kişisel bilgileriniz her daim gizli kalır. Eğer SMS onay alınmazsa kişisel verileriniz pek çok kişinin eline geçilebilir. Bu ise güvenliğiniz açısından oldukça büyük sorunları ortaya çıkarabilir.

SMS Onay Hangi Platformlarda Kullanılır?

Bu sanal numara hizmetinin çok fazla avantajı bulunuyor. Ama en büyük avantajları arasında çok fazla ortamda kullanılabilmesi vardır. Çok sayıda platformda ve ülkede sanal numara hizmeti sorunsuz bir şekilde çalışır. Facebook, Twitter, İnstagram gibi sosyal medya platformlarında SMS onaydan yardım alabilirsiniz.

Sms onay hizmeti alan kişiler sosyal medya üzerinden daha fazla etkileşime sahip oluyor. Eğer sosyal medya üzerinden satış yapıyorsanız kâr marjınızı arttırabilirsiniz. SMS onay hizmetinin bunun gibi önemli avantajları bulunuyor. İşini sosyal medyaya taşıyan kişilerin büyük bir çoğunluğu sms onay hizmetlerinden yararlanarak kâr marjını arttırıyor.

SMS Onay Hizmeti Neden Kullanılmalıdır?

Hızlı ve güvenli bir sistem olduğu için sms onay hizmetleri mutlaka kullanılmalıdır. Birbirinden farklı amaçlar için kişiler bu hizmetten faydalanır. Hatta fake numara ile telefon dolandırıcılığının önüne büyük ölçüde geçilmiş olunur. Sms onay hizmeti sayesinde numaranız üçüncü kişiler ile paylaşılmaz. Bu ise telefon dolandırıcılığının önüne büyük ölçüde geçer.

Telefon dolandırıcıları numaranıza bir şekilde geçmeyi başarırlar. Numaranız ellerine geçtiği zaman sizi büyük bir ihtimalle dolandırabilirler. Ama SMS hizmeti sayesinde böyle bir sorun ile karşı karşıya gelmezsiniz. SMS Onay hizmeti aldığınız zaman numaranızın başkalarının eline geçmesi imkansızdır.

Bu hizmet sayesinde yeni hat almak zorunda kalmazsınız. Güvenliğiniz için yeni bir hat almak yerine SMS onay hizmeti almanız daha doğru olur. Sms onay hizmeti sayesinde işlemlerinizi daha pratik bir şekilde gerçekleştirirsiniz.

Görmüş olduğunuz gibi SMS onay hizmeti hakkında yer alan bilgiler bu şekilde yer alıyor. Eğer sizlerde SMS onay hizmeti almak isterseniz https://smsonay.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.