Tekirdağ Çerkezköy'de Ticari Taksi ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı!

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, geç saatlerde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında ticari taksi ile otomobil çarpıştı ve 3 kişi yaralandı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, geç saatlerde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında ticari taksi ile otomobil çarpıştı ve 3 kişi yaralandı. Kaza, Çerkezköy ilçesinde 23.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çerkezköy istikametinden Kızılpınar istikametine seyir halinde olan 59 T 2745 plakalı ticari taksi ile kavşaktan ana yola giren 34 VV 3450 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle ticari taksinin motoru yaklaşık 20 metre ileri fırladı ve refüjlerde bulunan elektrik direği de otomobilin üzerine düştü. Kazayı görenler hemen durumu itfaiye, polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçların kapılarını keserek içeride mahsur kalan 2 yaralıyı çıkardı. Aynı zamanda ticari taksi sürücüsü M.E. de araçtan kurtarıldı.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ilçedeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği bilgisi verildi. Polis ekipleri, kaza nedenini araştırmak amacıyla yolu kısmi şekilde trafiğe kapattı ve olası zincirleme kazaların önüne geçmek için önlem aldı.

TREDAŞ ekipleri de olay yerine gelerek elektrikleri keserek güvenlik sağladı. Polis ekipleri ise kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Kaza sonrasında oluşan hasarın büyüklüğü ve yaralanan kişilerin durumuyla ilgili resmi açıklamaların yapılması bekleniyor. Bölgede trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanmaya çalışılıyor.