Toplu Sms Göndermek Ne Kadar Avantajlıdır?

TAKİP ET

Toplu sms göndermenin pazarlama sektörüne olduğu kadar, kamu ve tüm kuruluşları içinde reklam, tanıtım, duyuru açısından oldukça geniş yelpazeye sahip avantajlar sunar.

 

Toplu sms göndermenin pazarlama sektörüne olduğu kadar, kamu ve tüm kuruluşları içinde reklam, tanıtım, duyuru açısından oldukça geniş yelpazeye sahip avantajlar sunar. Özellikle pazarlama ve reklam açısından oldukça etkilidir. Kampanya duyurularında, çok daha geniş bir kitleye toplu sms yollayarak çok geniş bir kitlenin kampanyadan faydalanabilmesine olanak sağlar.

Toplu mesajlar, Devlet kontrolünde olup Bilgi Teknolojileri ve İletim Kurumu tarafından denetlendirilir, lisanslandırılır ve fiyatlandırılır. BTK tarafından lisanslandırılmayan hiçbir toplu sms mesajı gönderen sistemlere güvenmemeniz önerilir. BTK lisansı sayesinde tüm toplu sms paketleri yasal olarak denetlenerek koruma altına alınır.

Toplu Sms Paketleri Nelerdir?

BTK lisanslı ve yasal olarak korunan toplu sms paketleri firmanızın vizyonuna ve projelerine hızlı ve güvenli destek sağlayarak hızlı ve güvenli bir şekilde hedef kitlelerinize ulaştırılması konusunda büyük bir destek sağlar. Başlıklı toplu sms gönderme avantajlarında kendi adınızın, firma adınızın ya da markanızın adı ile gönderici olarak adınızı, ürününüzü, markanızı, firmanızı müşterilerinize duyurarak etkili bir tanıtım reklamı yapmış olursunuz.

Ayrıca toplusms gönderme projelerinizi çok hızlı bir şekilde hayata geçirerek, hızlı çalışma prensibinize etkili bir performans sağlar. https://interaktifsms.com.tr/toplu-sms/ sayfasında Toplu mesaj gönderme paketleri her bütçe için uygun maliyetlerle ayarlanmıştır. Başlangıç paketi, Kobi paketi, Mega paket, Kurum paketi ile BTK lisanslı olan interaktif sms paketlerinden herhangi birini seçerek kendi reklam ve pazarlamanızı hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.