Yeni Ada Tesisat Firmasının Hizmetleri

TAKİP ET

Yeni Ada Tesisat Sakarya bölgesinde müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetler ile tanınan güvenilir bir tesisat firmasıdır. Sakarya su kaçağı bulma, tıkanıklık açma ve lavabo tıkanıklığı açma konularında uzmanlaşmış olan firma müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

Sakarya Su Kaçağı Bulma Hizmetleri

Su kaçağı ciddi bir sorun olabilir ve zamanında tespit edilmezse hem yapıya hem de faturalara zarar verebilir. Yeni Ada Tesisa, gelişmiş ekipmanlar ve tecrübeli personelleri ile su kaçağı tespit işlemlerini kısa sürede gerçekleştirir. Sızıntıların tespiti için termal kameralar, nem ölçerler ve ses dinleme cihazları kullanılarak tamirat işlemine geçilir. Tüm işlemler minimum hasarla gerçekleştirilerek müşteri memnuniyeti ön planda tutulur.

Sakarya Tıkanıklık Açma Hizmetleri

Tıkanıklık evde veya işyerinde herkesin başına gelebilecek bir sorundur. Yeni Ada Tesisat tıkanıklık sorunlarını kısa sürede çözmek için son teknoloji cihazlar kullanır. Tıkanıklık nedeni her ne olursa olsun firmanın uzman ekipleri sorunun kaynağını belirleyerek gerekli müdahaleleri gerçekleştirir. Tesisatlarınızda oluşabilecek lavabo tıkanıklığı açma için Yeni Ada Tesisat Firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Lavabo Tıkanıklığı Açma Hizmetleri

Lavabo tıkanıklığı yaşam alanlarındaki en sık rastlanan tıkanıklık sorunlarından biridir. Lavaboların sürekli olarak kullanılması nedeniyle zaman içerisinde tıkanıklıklar oluşabilir. Yeni Ada Tesisat Sakarya tıkanıklık açma hizmetleri ile bu sorunun üstesinden gelir. Uzman ekiplerimiz, tıkanıklığın sebebini tespit ederek, son teknoloji cihazlar yardımıyla sorunu kısa sürede çözer.