zmir'de Genç Kızın Şaka Gelişen Silah Kazası Sonucu Erkek Arkadaşını Kaybettiği Trajik Olay

TAKİP ET

İzmir'in Karabağlar Yunus Emre Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde yaşanan trajik bir olayda, 18 yaşındaki genç kız Meryem Ö., şaka amaçlı olarak oynadığı silahın kazara ateş alması sonucunda 22 yaşındaki erkek arkadaşı Miraç Bulat'ı kaybetti.

İzmir’in Karabağlar Yunus Emre Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde yaşanan trajik bir olayda, 18 yaşındaki genç kız Meryem Ö., şaka amaçlı olarak oynadığı silahın kazara ateş alması sonucunda 22 yaşındaki erkek arkadaşı Miraç Bulat’ı kaybetti. Edinilen bilgilere göre, genç çift ellerindeki silahla şakalaşıyorlardı ve bu sırada silah patladı. Kurşun, Miraç Bulat’ın kafasına isabet etti.

Olayın ardından 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlatırken, Meryem Ö. ise gözaltına alındı. Yetkililer, olayın detaylı bir şekilde araştırıldığını ve soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Çevredekiler ise genç yaşta kaybedilen Miraç Bulat için başsağlığı dileklerini iletti.