Konya'nın Derebucak ilçesinde yapımı tamamlanan 10 yataklı yeni devlet hastanesi hizmet binası ilçe halkına hizmet vermeye başladı.
İlçede 2017 yılında yapımına başlanan 3 bin 143 metrekare alan üzerine inşa edilen yeni devlet hastanesi hizmet binası 1 adet tam donanımlı ambulans, 24 saat röntgen ve laboratuvar hizmeti veren acil servisi, aile sağlığı ve toplum sağlığı merkezlerini de bünyesinde barındırıyor. Tam donanımlı röntgen cihazı da bulunan devlet hastanesinin Beyşehir-Derebucak ilçeleri güzergahlı Yeni Konya Antalya Kara yolunun da hizmet vermeye başlamasının ardından bölgedeki önemi bir kat daha arttı.
Derebucak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Furkan Terlemez, ilçeye hizmet vermeye başlayan kurumda hasta kabulüne de başlandığını hatırlatarak, hastanenin yapımında ve tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Sağlık
Yayınlanma: 10 Nisan 2025 - 14:58
Güncelleme: 10 Nisan 2025 - 15:50
Derebucak'ın yeni devlet hastanesi hizmete başladı
Sağlık
10 Nisan 2025 - 14:58
Güncelleme: 10 Nisan 2025 - 15:50
Konya'nın Derebucak ilçesinde yapımı tamamlanan 10 yataklı yeni devlet hastanesi hizmet binası ilçe halkına hizmet vermeye başladı.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









